به گزارش خبرنگار مهر، مسوول هسته پذیرش و گزینش دانشگاه علوم اسلامی رضوی گفت : در این آزمون دو هزار و 300 نفر در مقطع کارشناسی ارشد در شش رشته علوم قرآنی و حدیث، فلسفه و کلام اسلامی، حقوق جزا و جرم شناسی، حقوق خصوصی، حقوق بین الملل و فقه، مبانی حقوق اسلامی با یکدیگر به رقابت پرداختند که در هر رشته هشت نفر پذیرفته خواهند شد.
سید محسن موسوی فر اظهار داشت : در مقطع کارشناسی نیز سه هزار و 700 نفر دیپلمه و 550 نفر از طلاب حوزه های علمیه ثبت نام کرده اند که گروه اول در هفت رشته علوم قرآنی و حدیث،علوم حدیث ، تاریخ فرهنگ وتمدن ملل اسلامی، فلسفه و کلام اسلامی، تاریخ اسلام، زبان و ادبیات عربی، زبان و ادبیات فارسی و گروه دوم در پنج رشته علوم قرآنی و حدیث ، تاریخ و فرهنگ و تمدن ملل اسلامی ، فلسفه و کلام اسلامی ، تاریخ اسلام و زبان و ادبیات عرب آزمون می دهند.
مسئول هسته پذیرش و گزینش دانشگاه علوم اسلامی رضوی ظرفیت کارشناسی را در هر رشته 30 نفر اعلام کرد و افزود: این آزمون با نظارت سازمان سنجش و آموزش کشور برگزار و تصحیح می شود.
موسوی فر تصریح کرد: دانشگاه علوم اسلامی رضوی به رغم قرار گرفتن در زمرده دانشگاه های غیر انتفاعی ، از دانشجویان شهریه دریافت نمی کند و هزینه تحصیل دانشجویان از اعتبارات آستان قدس رضوی تأمین می شود.
وی یادآور شد: امکانات رفاهی، آموزشی، پژوهشی و خوابگاه دانشجویان را رایگان است و فارغ التحصیلان علاوه بر مدرک رسمی رشته خود، مدرک فقه و مبانی حقوق را نیز دریافت می کنند و از امتیازات این رشته بهره مند می شوند.
موسوی فر زمان تحصیل در دوره کارشناسی این دانشگاه را پنج سال اعلام و خاطر نشان کرد: نتایج اولیه این آزمون 31 خرداد و دوم تیرماه جاری به ترتیب در روزنامه های قدس و جمهوری اسلامی درج می شود و تاریخ مصاحبه درهمان روزنامه ها اعلام می گردد.
نتایج نهایی پذیرفته شدگان در پایان شهریور ماه سال جاری اعلام خواهد شد.