ببرجند- رئیس اتاق بازرگانی بیرجند با بیان اینکه همچنان شاهد خام‌فروشی در خراسان‌جنوبی هستیم،گفت: رونق بازارچه‌های مرزی می‌تواند به رفاه اجتماعی مرزنشینان و امنیت بیشتر در مرز منتهی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن احتشام چهارشنبه شب در مراسم تجلیل از صادرکنندگان نمونه خراسان‌جنوبی اظهارکرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با فعالان اقتصادی بر بهبود شرایط تولید و رفع قوانین مزاحم تأکید کردند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند با تأکید بر ضرورت برداشته شدن قوانین کسب و کار بیان‌کرد: ما هم به واسطه تحریم‌ها و هم در داخل به واسطه چالش‌های در فضای کسب و کار با مشکلات زیادی روبه‌رو هستیم.

احتشام ادامه‌داد: باید تفکرات برنامه‌ریزی در حوزه کسب و کار را به سمت مدیریت استراتژیک ببریم چرا که اینگونه می‌توان انتظار کاهش مسائل را داشت.

وی افزود: همه ما صادرکنندگان بازگشت ارز به چرخه اقتصادی را قبول داریم ولی چگونگی برگشت ارز از اهمیت زیادی برخوردار است.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند با اشاره به اینکه تصمیمات حوزه تجارت باید کارا و مؤثر باشد، یادآور شد: تولید، توزیع و صادرات زنجیره به هم پیوسته هستند چرا که موفقیت در صادرات به تولید کالای با کیفیت بستگی دارد.

احتشام با بیان اینکه همچنان شاهد خام‌فروشی در خراسان‌جنوبی هستیم، گفت: برندسازی از دیگر موضوعات مهم در عرصه تجارت کالا در خراسان‌جنوبی است.

وی اظهارکرد: رونق بازارچه‌های مرزی می‌تواند به رفاه اجتماعی مرزنشینان و امنیت بیشتر در مرز منتهی شود.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند با اشاره به ارتباط مطلوب بخش خصوصی و دولتی در خراسان‌جنوبی در راستای کاهش مشکلات حوزه صادرات یادآورشد: ثبات نرخ ارز یکی از ضروریات حوزه صادرات است و باید تصمیمات اخذ شده به این مسئله مهم منتهی شود.