مشهد- یک مداح اهل بیت (ع) گفت: بعضی اشعاری که مداحان می‌خوانند چالش ایجاد می‌کند؛ جوان و نوجوان نیز در مجالس حضور دارند و اعتقادش بر همین پایه شکل می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود تاری، شامگاه چهارشنبه در همایش نخبگان عصر ستایشگری که مشهد برگزار شد، در خصوص نقش مداحان در آگاهی جامعه اظهار کرد: در جامعه ما هستیم که باعث می‌شویم برخی مجله‌ای را در جامعه چاپ کنند که علیه اعتقادات ما است. در بحث شعر، گاهی افراد موجهی هستند که بی‌توجهی می‌کنند و همین نقطه ضعفی علیه مداحان می‌شود.

وی افزود: وقتی ما در جامعه چالش اعتقادی ایجاد می‌کنیم، در پی آن این مجلات چاپ می‌شوند. که چالش‌های اعتقادی برای نوجوانان ایجاد می‌کند.

این شاعر و مداح اهل بیت (ع) ادامه داد: یک مداح اگر تمام اموراتش درست باشد و فقط اشکالات ریزی داشته باشد دشمن نیز به دنبال همین اشکالات ریز می‌گردد.

وی ضمن اشاره به قطعاتی از شعری تحت عنوان «مرا عشق علی گردانده گمراه چه گمراهی که بهتر باشد از راه / علی رب من است و خالق من به والله و به بالله و به تالله»، گفت: مگر در جامعه تمام افراد با مفاهیم شعری آشنا هستند؟ دشمنان ما به‌کنار، حتی اگر دوستان ما نیز این اشعار را بشنوند این موضوع استنباط می‌شود که من به عنوان یک مداح می‌گویم خدایم علی است و به یگانگی خداوند ایمان ندارم.

تاری افزود: این اشعار را مداحان می‌خوانند و چالش ایجاد می‌کند؛ جوان و نوجوان نیز در مجالس حضور دارند و اعتقادش بر همین پایه شکل می‌گیرد.

وی گفت: عده‌ای شاعری نکردند، یک چیزهایی دیدند و می‌گویند که ما شاعریم. ای کاش همه شاعر اهل بیت (ع) اما درست باشند و با شاعران باتجربه و سابقه دیگر نیز ارتباط داشته باشند.

این شاعر و مداح اهل بیت (ع) با بیان اینکه ما باید مسیر را درست برویم و اهل قلم باید حواسشان به این مسیر باشد، عنوان کرد: نباید دفاع فله‌ای کنیم؛ لازم نیست توجیه کنیم بلکه باید حقایق را مطرح کنیم. شعر باید گویا باشد تا مخاطب بتواند درک و به آن عمل کند و وقتی شعری خوانده شود، دیگر نمی‌توان دنبال شاعر رفت تا مقصود اصلی را جویا شد.