تبریز- رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: هم اکنون ۸۸ هزار کلاس درسی، سیستم گرمایشی غیراستاندارد دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهرالله رخشانی مهر صبح پنج شنبه در آئین افتتاح مدرسه آیت الله طالقانی تبریز که با حضور وزیر آموزش و پرورش همراه بود، گفت: امروز افتتاح مدرسه طالقانی و آئین جمع آوری ۲۴ هزار بخاری نفتی دارای علمک گاز در مدارس کشور را در این مکان شاهد هستیم.

وی با اشاره‌ای به تاریخچه طولانی مدرسه طالقانی تبریز گفت: این مدرسه از سال ۱۳۲۹ شروع به کار کرده و افراد تأثیرگذاری را در کشور تربیت کرده است.

رخشانی مهر شروع عملیات اجرایی این بنا را از سال ۹۱ دانسته و ادامه داد: از سال ۹۴ تا ۹۶ به علت کمبود اعتبارات، پروژه راکد مانده بود که در سال ۹۶، اعتباراتی برای آن اختصاص یافته و در سال‌های بعدی نیز اعتباراتی بر آن تعلق گرفت.

رئیس سازمان نوسازی یکی از ویژگی‌های خاص دبیرستان طالقانی را معماری خاص این مکان دانست و گفت: در طراحی این بنا سعی شده که معماری قدیمی و سنتی آن حفظ شده و علاوه بر آن معماری نوین نیز به کار گرفته شود.

رخشانی مهر ادامه داد: این دبیرستان فارغ التحصیل های زیادی داشته و خاطره‌های شیرینی برای این افراد با خود به همراه دارد.

وی با اشاره‌ای به جمع آوری بخاری‌هایی که مکانشان دارای علمک گاز بوده است، گفت: بعد از حادثه شین آباد، وضعیت سیستم‌های غیراستاندارد مدارس بررسی شد؛ در دی ۹۷، ۱۳۷ هزار بخاری نفتی در کلاس‌های درس کشور داشتیم که یکی از استان‌هایی که اقدام به جمع اوری این بخاری‌ها کرد، استان همدان بود.

رخشانی مهر ادامه داد: از ۱۳۶ هزار کلاس درس با احتساب جمع اوری ۲۴ هزار کلاس، ۸۸ هزار کلاس درس سیستم غیر استاندارد دارند.

وی از اختصاص ۵۷۰ میلیارد تومان در سال ۹۸ برای این حوزه خبر داد و گفت: بیشترین تعداد بخاری نفتی در شهرهایی که فاقد سیستم گازرسانی هستند، در سیستان و بلوچستان است چرا که در برخی شهرهای این استان اصلاً سیستم گازکشی نداریم.

رئیس سازمان نوسازی مدارس مجموع بخاری‌های غیراستاندارد گازی مدارس را ۶۳ هزار کلاس درسی دانست.