استاد سطوح عالی حوزه گفت: اگر فردی در حوزه خانواده خود موفق نباشد در حوزه هیأت نیز نمی تواند موفق باشد و برای تربیت مدیران آینده هیأت باید کار را از تربیت مدیر موفق در خانواده آغاز کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا عابدینی در مراسم اختتامیه دوازدهمین همایش مدیران هیأت‌های محوری و برگزیده کشور، با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین مأموریت‌های جهان هستی ظهور معانی اسماً الهی است، عنوان کرد: انسان مظهر جمال و جلال الهی است و معنای جمال الهی در زنان و جلال الهی در مردان به نمایش گذاشته می‌شود.

وی اضافه کرد: خداوند متعال در نظام خلقی مرد و زن را به صورتی خلق کرده که به یکدیگر نیاز دارند و هیچکدام وجود استقلالی ندارند و مرد یا زن به تنهایی بقا ندارند و بقا با وجود زن و مرد محقق می‌شود و لذا مرد و زن هیچکدام برای قیاس با یکدیگر نمی‌توانند اصل قرار گیرند چراکه اساس نمایش جلال و جمال الهی در زن و مرد در کنار یکدیگر یا همان خانواده معنی پیدا می‌کند.

استاد سطوح عالی حوزه علمیه با تاکید بر اینکه زن و مرد در خانواده هر کدام در یک جایگاه خاصی قرار دارند، مطرح کرد: برای اینکه بنیان خانواده مستحکم باشد نیازمند رحمت و عطوفت مادر و صبر و ایستادگی پدر هستیم.

وی با اشاره به اینکه نظام هیأت نیز همانند نظام خانواده نیازمند حضور مرد و زن است، تصریح کرد: اگر هیأتی فقط بر اساس نگاه مردانه شکل گیرد و نقش زن در این هیأت نادیده گرفته شود نمی‌توانیم به کارکرد اصلی هیأت برسیم.

عابدینی یادآور شد: فردی می‌تواند ادعای محبت اهل‌بیت (ع) را داشته باشد که قبل از آن رتبه در رابطه خانوادگی و دینی خود موفق باشد و اگر فرد در رابطه خانوادگی و دینی خود موفق نباشد در رابطه اهل‌بیتی خود نیز با مشکل روبرو خواهد بود.

وی گفت: اگر به دنبال این هستیم که رابطه خود را با نظام ولایی و اهل‌بیت (ع) تقویت کنیم باید در مرحله نخست به دنبال تقویت رابطه خانوادگی خود باشیم و نظام خانواده را بنیان بخشیم چراکه ضعف بنیان خانواده در یک جامعه موجب متلاشی شدن نظام دینی جامعه می‌شود.

این کارشناس دینی با تاکید بر اینکه نقش مرد و زن به‌عنوان نقش مکمل باید در نظام خانواده به شیوه مطلوب مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: اگر فردی در حوزه خانواده خود موفق نباشد در حوزه هیأت نیز نخواهد توانست موفق باشد و برای تربیت مدیران آینده هیأت نیازمند باید کار را از تربیت مدیر موفق در خانواده آغاز کنیم.

وی با اشاره به اینکه نقش بانوان در هیأت باید به سمت نقش بانوان در خانواده سوق داده شود، عنوان کرد: ما در هیأت‌های مذهبی خود باید به دنبال تربیت زن و مردی باشیم که بتواند در خانواده نیز به نقش خود به درستی عمل کند.

عابدینی با تاکید ر اینکه فاعل در هیأت ولایت است، گفت: قدرتی که این هیأت باید پیدا کند متکی بر ولایت است به همین علت خادم هیأت معرفت نسبت به ولایت از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه مجالس اهل‌بیت (ع) همانند زیارتگاهی برای علاقه‌مندان به اهل‌بیت (ع) است، تصریح کرد: در هیأت‌های مذهبی رسالت تکریم زائر بر عهده خادمان هیأت است و ما باید تلاش کنیم تا به شیوه مطلوب زائر را به معرفت و معنویت برسانیم.

این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه احیای امر اهل‌بیت (ع) توجه ویژه داشته باشند، عنوان کرد: افرادی که اکنون در حال خدمت در هیأت‌های مذهبی هستند باید نسبت به توفیق به دست آمده قدردان باشند و به واسطه این جایگاه به تعالی برسند.