به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمجید دراهکی صبح سهشنبه در نشست با مدیر و کارشناسان صندوق کارآفرینی استان بوشهر اظهار داشت: هدف اصلی آموزشهای فنی و حرفهای تربیت نیروی کار موردنیاز در بخشهای مختلف جامعه و افزایش توانایی نیروی جوان و متخصص است.
وی از توسعه اشتغال پایدار در استان بوشهر با همکاری آموزش فنی و حرفهای و صندوق کارآفرینی و امید خبر داد و گفت: کارآموزانی که از تجربه و توان کاری و ایدههای بالا برخوردار هستند، میتوانند ایدههای خود را با حمایتهای صندوق کارآفرینی و امید به کسبوکار تبدیل و به مرحله اجرا و تولید برسانند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر اضافه کرد: حمایتهای صندوق کارآفرینی و امید از مهارت آموختگان فنی و حرفهای توسعه اشتغال پایدار را در سطح استان بوشهر به همراه خواهد داشت
وی افزود: آموزشهای فنی و حرفهای به سبب انعطافپذیری نشأت گرفته از خصیصههای بازار کار و اوضاع اقتصادی استان و نیز آموزش و ایجاد مهارتهای لازم در افراد برای توانایی در احراز مشاغل، نقش به سزایی در اشتغال و بیکاری جوانان این استان دارد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر بیان کرد: مهارتآموزی میتواند سبب ورود افراد به بازار کار در معنای حقیقی و ایجاد شغل و کمک به اقتصاد خانواده شود.
دراهکی افزود: در راستای ایجاد اشتغال پایدار و به منظور حمایت از آموزش دیدگان مهارتی مراکز آموزش فنی و حرفهای و دایر کردن کسبوکار نو پا و زودبازده تسهیلات کمبهره از طرف صندوق کارآفرینی و امید به آنها اعطا خواهد شد.
وی اضافه کرد: آموزشهای مهارتی موتور توسعه بنگاههای اقتصادی است و در آینده نزدیک بنگاههای اقتصادی برای بقای خود نیاز به حضور در بازار جهانی و همچنین نیاز به استفاده از مهارتهای روزانه دارند که آموزشگاههای آزاد فنی و حرفهای میتوانند موتور محرک این پیشرفت باشند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر تصریح کرد: آموزشگاههای آزاد فنی و حرفهای بازوی توانمند فنی و حرفهای در بخش دولتی هستند.
دراهکی تأکید کرد: توانمندسازی و آموزشهای مهارتی روستاییان، عشایر و مناطق محروم و حمایتهای مالی و تسهیلاتی آموزشگاههای آزاد با رویکرد توسعه پایدار، هدف این سازمان است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر خاطرنشان کرد: این سازمان قصد دارد با توانمندسازی، ایجاد تغییرات مناسب در همه ابعاد و انعقاد تفاهمنامه با صندوقهای مالی و حمایتی به این مهم دست یابد.