منابع محلی در شمال افغانستان گفته‌اند که در سه حمله جداگانه افراد طالبان به نیروهای امنیتی افغانستان ۲۷ نیروی امنیتی کشته شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بی بی سی، منابع محلی ولایت تخار و قندوز در شمال شرق و بلخ در شمال افغانستان گفته‌اند که در سه حمله جداگانه افراد طالبان به نیروهای امنیتی افغانستان ۲۷ نیروی امنیتی افغانستان کشته شده‌اند.

یک فرمانده نیروهای پلیس که خواست نامش گرفته نشود، به بی‌بی‌سی گفت که در حمله طالبان به ولسوالی «درقد» ولایت تخار، هفت نیروی امنیتی افغانستان کشته شده که دو نفر آنان سربازان ارتش هستند.

به گفته او این حادثه صبح امروز چهارشنبه رخ‌داده است.

در حمله دیگر در ولسوالی «دشت ارچی» ولایت قندوز در همسایگی تخار نیز ۱۲ سرباز امنیتی افغان کشته شده‌اند. این نیروها زمانی کشته شدند که طالبان به یک پاسگاه مشترک نیروهای امنیت ملی و پلیس در دشت ارچی حمله کردند.

اجمل فایض، فرمانده پلیس بلخ نیز گفته که در حمله دیگر طالبان به نیروهای محافظت از شاهراه مزارشریف- شبرغان، در شمال افغانستان شش سرباز ارتش و دو پلیس محلی کشته شده‌اند.