ماشا الله ارویسی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد خبر توزیع برنجهای فاسد از انبارهای شرکت غله و بازرگانی استان اظهار داشت: در انبارهای غله و بازرگانی برنج هندی GTC موجود است ولی در حال حاضر توزیع برنج GTC نداریم.
وی د ر مورد توزیع این برنجها و گزارشات رسیده از شهرستانهایی همچون سنقر در مورد توزیع برنجهای فاسد نیز افزود: در شهرستان سنقر مورخ ۲۶ آبان دو کیسه برنج بود که با همکاری علوم پزشکی معدوم سازی شد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه گفت: البته برنج کالایی است که ممکن است دو کیسه آن هم آب زده باشد اما نمیتوان به مابقی برنجهای وارداتی تعمیم داد.
این مسئول عنوان کرد: شورای نظارت بر مواد غذایی متولی سلامت مردم است و تمام محمولههای وارداتی هم پروانه بهداشتی دارند و هم آزمایشات لازم روی آنها انجام شده و همچنین از اداره استاندارد مجوز اخذ کرده اند.
ارویسی بیان کرد: اینکه برنجهای کپک زده در هر جای کشور باشد نمیتوان بعد چند ماه آن را به کشور تعمیم داد.
وی با بیان اینکه تا به حال شکایتی از طرف مصرفکنندهها صورت نگرفته است، گفت: تمام مجوزها از مرکز بهداشت و علوم پزشکی مجوز اخذ شده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه با بیان اینکه اجازه توزیع برنجهای فاسد در صورت مشاهده نمیدهیم، افزود: ممکن است در حین جابجایی از انبار چند گونی برنج پاره، آب زده یا کپک زده شود اما به مرحله عرضه نمیرسد.
این مسئول با تاکید بر اینکه در انبارها برنج کپک زده نداریم، گفت: ممکن است چند کیسه در فرآیند توزیع اتفاق افتد اما امحا میشود.
ارویسی افزود: چهار سال پیش چهار هزار تن برنج تاریخ مصرف گذشته به ارزش ۱۲ میلیارد تومان کنار گذاشته است و از دانشگاه علوم پزشکی برای پلمب دعوت کردیم و بخشی نیز به عنوان خوراک دام رسید.
وی گفت: برنجهای وارداتی از سوی غذا و دارو نمونه گیری شده و دارای کد بهداشتی است و از سوی استاندارد نیز باید مجوز بگیرد.