اراک- نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در پیامی مردم مؤمن و شهید پرور این استان را به حضور پرشور در آئین گرامیداشت سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی در مصلای بیت‌المقدس اراک دعوت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در پیام آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی، آمده است؛ از عموم ملت همیشه در صحنه استان مرکزی دعوت می‌شود به منظور گرامیداشت یاد و خاطره این شهید والامقام و یارانش و تجدید عهد و پیمان با آرمان‌های امام (ره) و منویات رهبر معظم فرزانه انقلاب در آئین گرامیداشت سردار سلیمانی که امروز (سه شنبه ۱۷ دی ماه) همزمان با نماز مغرب و عشا در مصلای بیت‌المقدس اراک برگزار می‌شود، حضور پیدا کرده و یک بار دیگر عشق و علاقه خود را به این سردار سرافراز و آرمان‌های انقلاب اسلامی فریاد بزنند.

وی در پیام خود افزوده است: شهادت سردار رشید اسلام سپهبد قاسم سلیمانی به دست دولت تروریست و جنایتکار آمریکا، قلوب مردم ولایتمدار، انقلابی و مؤمن ایران اسلامی و سایر آزادی خواهان جبهه‌های مقاومت جهان اسلام را جریحه دار کرد و سبب انسجام، وحدت و تقویت جبهه مقاومت اسلامی شد.

در ادامه این پیام آمده است: خدمات ارزنده و حیاتی سردار شهید سلیمانی به ملت ایران، کشورهای منطقه و جهان اسلام بر هیچکس پوشیده نیست و بدون شک امنیت امروز کشور مرهون خون پاک مجاهدت‌های خالصانه و شجاعانه سردار پرافتخار اسلام است که در خط مقدم جهاد و مقاومت به عنوان پرچم‌دار عزت اسلام و ایران، رمز ایستادگی و وفاداری را به همگان آموخت.

در بخش دیگری از این پیام آورده شده است: دشمنان نظام اسلامی و در صدر آنها استکبار جهانی گمان می‌کنند که با شهادت سردار سلیمانی پرچم جبهه مقاومت بر زمین می‌ماند، در صورتی که راه سترگ ایثار و مقاومت این سردار رشید اسلام و مجاهد خستگی ناپذیر در جبهه مقاومت اسلامی ادامه خواهد یافت و سبب وحدت بیشتر امت و ملت اسلام برای مبارزه با استکبار، جنایتکاران و نظام سلطه خواهد شد.