رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: راهکارهای مختلفی با توجه به اقلیم، تعداد کلاس هر مدرسه و همچنین بضاعت فنی نگهداری در منطقه جغرافیایی محل مدرسه در نظر گرفته ‌شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهراله رخشانی مهر با اشاره به مسئولیت تعمیرات اساسی در مدارس، اظهار کرد: نگهداری و تعمیر از برنامه زیر نظام تأمین فضا، تجهیزات و فناوری بر عهده سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس است و طبق سنوات گذشته با توجه به چارت سازمانی موجود در ادارات کل، تخصیص اعتبار انجام می‌شود.

وی افزود: مسئولیت نگهداری و تعمیرات جزئی بر عهده آموزش‌وپرورش است و این سازمان شیوه نگهداری و فصل مشترک تعمیرات جزئی و اساسی را تدوین و برای اجرایی شدن به وزارت آموزش‌وپرورش ارسال کرده است.

رخشانی مهر با اشاره به استانداردسازی مدارسی که از انشعاب گاز بهره‌مند نیستند، خاطرنشان کرد: راهکارهای مختلفی با توجه به اقلیم و تعداد کلاس هر مدرسه و همچنین بضاعت فنی نگهداری در منطقه جغرافیایی محل مدرسه در نظر گرفته شده است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در ادامه تصریح کرد: برای مدارس در این مناطق سیستم‌های مختلفی اعم از موتورخانه حرارت مرکزی با سوخت گازوئیل، پکیج‌های گازوئیل سوز، کوره هوای گرم گازوئیل سوز، رادیاتورهای برقی، اسپلیت های سرد و گرم، گرمایش کفی برقی با استفاده از ورق‌های فیبر کربن و سایر سیستم‌های استاندارد حرارتی پیشنهاد و به کار گرفته شده است.