مجید اسماعیلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از این میزان ۳۲ هزار و ۵۰۰ هکتار گندم آبی و دیم و ۵۶۵۰ هکتار جو آبی و دیم بوده است.
وی افزود: در سال زراعی جاری از ۴۷ هزار و ۷۶۴ هکتار از اراضی زراعی گندم آبی کشت شده در استان در حدود ۱۶۰۰۰ هکتار «۳۴ درصد سطح کشت» و از ۱۰۶ هزار و ۶۹۲ هکتار از اراضی زراعی دیم در حدود ۱۶ هزار و ۵۰۰ هکتار «۱۶ درصد سطح کشت» توسط ارقام اصلاح شده کشت شده که نقش مهمی در ایجاد تحمل به تنشهای زیستی و غیر زیستی و افزایش عملکرد گندم استان دارند.
اسماعیلی تصریح کرد: همچنین از ۲۷ هزار و ۴۴۶ هکتار از اراضی زراعی جو آبی حدود ۴ هزار و ۸۵۰ هکتار «۱۸ درصد سطح کشت» و از ۷ هزار و ۵۵۶ هکتار از اراضی زراعی جو دیم حدود ۸۰۰ هکتار «۱۱ درصد سطح کشت» توسط ارقام اصلاح شده کشت شده است.
وی اظهار داشت: بوجاری و ضدعفونی اصولی بذور خود مصرفی توسط کشاورزان نقش بسیار مهمی در جلوگیری از گسترش آفات، بیماریها و علفهای هرز و همچنین بالا رفتن بازده تولید میشود.
وی ابراز امیدواری کرد: با ارتقای ظرفیت تولید بذور اصلاح شده در استان، ترویج بیشتر کشت مزارع توسط این بذور و استقبال زارعین از کاربرد روشهای نوین به زراعی بتوان شاهد افزایش قابل توجهی در عملکرد و تولید گندم و جو در استان باشیم.