سید حسن قاضی عسگر در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به وجود یک هزار و ۸۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۳۶ میلیون قطعه در دوره و با تولید سالانه ۲۰۰ هزار تن گوشت طیور، اظهار داشت: اصفهان رتبه نخست در ظرفیت تولید و رتبه دوم در تولید گوشت مرغ را دارد.
وی افزود: تعداد ۲۲۰ واحد فعال تولید تخم مرغ با ظرفیت ۱۲ میلیون قطعه و تولید سالانه ۱۰۴ هزار تن، تخم مرغ اصفهان را در جایگاه دوم در ظرفیت و تولید تخم مرغ قرار داده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری ابراز داشت: ۱۵ واحد فعال مرغ مادر گوشتی با ظرفیت ۷۰۰ هزار قطعه و تولید بیش از ۶۰ میلیون تخم مرغ نطفه دار در استان اصفهان به فعالیت مشغول هستند.
جایگاه نخست تولید گوشت شترمرغ در کشور
وی تعداد واحد فعال پرورش بوقلمون در استان اصفهان را ۱۱۵ واحد با ظرفیت هفت هزار و ۵۰۰ قطعه و تولید سالانه حدود یک میلیون قطعه جوجه یک روزه بوقلمون گوشتی معرفی کرد و گفت: استان اصفهان با تعداد ۶۰ واحد شترمرغ فعال در استان و با ظرفیت ده هزار قطعه شترمرغ و تولید سالیانه ۹۰۰ تن گوشت شترمرغ جایگاه نخست تولید گوشت شترمرغ را در کشور به خود اختصاص داده است.
قاضی عسگر به تعداد ۱۲ واحد بلدرچین فعال در استان با ظرفیت حدود ۸۷۰ هزار قطعه و تولید سالانه هزار تن گوشت بلدرچین اشاره کرد و ابراز داشت: مرکز اصلاح نژاد مرغ بومی در استان با تولید سالیانه ۱.۳ میلیون قطعه جوجه یکروزه بومی رتبه نخست تولید جوحه بومی را دارد.
وی افزود: تعداد ۹۱۶ هزار کلونی زنبور عسل در استان اصفهان وجود دارد که سالانه هفت هزار و ۳۵۶ تن عسل تولید میشود.
اصفهان قطب تولید محصولات دامی و شیرخام در کشور
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری استان اصفهان را علاوره بر یکی از قطبهای تولید محصولات دامی از نظر تولید شیرخام در کشور در جایگاه نخست معرفی کرد و اظهار داشت: استان اصفهان با تولید سالیانه بالغ بر یک میلیون و ۳۷۰ هزار و ۵۰۰ تن رتبه نخست را در زمینه تولید شیر به ازای هر راس گاو شیری کسب کرده است.
وی با اشاره به اینکه طی سال گذشته بیش از دو هزارو ۴۶۸ تن شیرخشک تولیدی گاوداریهای صنعتی استان اصفهان به خارج از کشور صادر شده است، گفت: پس از پنج ماه که صادرات شیرخشک ممنوع شده بود، در چند روز گذشته صادرات ۵ هزار تن شیرخشک از کشور آزاد شد که سهم استان اصفهان از این صادرات یک هزار و ۳۰۰ تن خواهد بود.