شیراز- بهبود یافتگان سوء مصرف مواد مخدر به دیدن تئاتر «گاوچران های مفرغی» رفتند.

رئیس اداره پیشگیری و ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی شهرداری شیراز در این باره به خبرنگار مهر، گفت: جمعی از بهبود یافتگان سو مصرف مواد مخدر به اتفاق خانواده‌هایشان به تماشای تئاتر نشستند.

یوسف آفرینی افزود: سلسله برنامه‌های فرهنگی و هنری با هدف صیانت از بهبود یافتگان سو مصرف مواد مخدر انجام می‌شود.

وی گفت: بیش از یک سال است که بهبود یافتگان را به تماشای کنسرت‌های موسیقی و تئاتر برده‌ایم و این سلسله برنامه‌ها تا پایان سال ادامه خواهد داشت.

وی اضافه کرد: از تمام راه‌های ممکن جهت صیانت از این اشخاص استفاده می‌کنیم و در کنار آنها خواهیم بود.

آفرینی گفت: برنامه‌های هنری نظیر موسیقی و تئاتر تأثیر بسیار مطلوبی بر سلامت روان این افراد دارد و ما به برگزاری این برنامه‌های هنری ادامه خواهیم داد.

به گفته رئیس اداره پیشگیری و ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی شهرداری شیراز، جادوی صحنه چه آن زمان که با کاتارسیس در تراژدی و چه آن زمان که با ایجاد نشاط و شادی در کمدی بر مخاطب نفوذ می‌کند نقشی درمانگر و نجات بخش دارد.

وی از نوید جعفری کارگردان تئاتر «گاوچران های مفرغی» و دیگر عوامل این تئاتر تشکر کرد و افزود امیدوارم هنرمندان بیشتری در راستای صیانت از افراد جامعه هدف به ما یاری دهند.