به گزارش خبرنگار مهر، سیدعلی پاکنژاد صبح یکشنبه در اولین دوره آموزشی مرکز تربیت مربی شهرستان کنگان اظهار داشت: اگر ما مهارت آموزی داشته باشیم میتوانیم محدودیتها را رفع و اشتغالزایی ایجاد کنیم.
فرماندار کنگان با اشاره به معضلات موجود در فنیوحرفهای افزود: نبود مربی در فنیو حرفهای یکی از مشکلات فنیو حرفهای است که خوشبختانه امروز کنگان قطب پرورش مربی در جنوب کشور انتخاب شده است و این باعث افتخار برای فنی و حرفهای استان و شهرستان است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه مدتی فعالیت مرکز فنی و حرفهای کنگان خوب نبوده است و امیدواریم بتوانیم با تکمیل این مرکز که نواقص زیادی دارد بتوانیم فعالیتهای مرکز را نسبت به چند ماه اخیر تقویت کنیم که از تلاشهای رئیس مرکز فنیو حرفهای شهرستان صمیمانه سپاسگزارم.
نماینده عالی دولت در کنگان با اشاره به اینکه کنگان قطب استان در حال فعالیت است بیان کرد: یکی از خصوصیتهای خوب شهرستان پایتخت اقتصادی کشور است و در حوزههای صنعتی و نفتی تلاشهای خوبی صورت گرفته است که تلاش ما این است که از این میزبانی نهایت استفاده و بهره را ببریمکه معتقدم تا به حال نتوانستیم به خوبی از این صنعت استفاده کنیم.
وی گفت: تقویت مراکز فنی و حرفهای و انعقاد تفاهم نامههایی با منطقه ویژه که در این زمینه سعی کردیم سند توسعه مهارت شهرستان کنگان تدوین شود و یکی از موضوعاتی که میتوانیم در این سند داشته باشیم انعقاد تفاهم نامهها با مراکز صنعتی است که این کار را باید حتماً انجام دهیم.
پاکنژاد افزود: برنامههای اجرایی مرکز تربیت مربی کنگان در این سند توسعه مهارت شهرستان در نظر گرفته شده است که برنامههای مورد نظر به تصویب کارگروهی که در استان با حضور معاون وزیر تشکیل شد، رسید و در حال حاضر اداره کل فنی و حرفهای پیگیر این امر مهم هستند که خوشبختانه تا چند ماه آینده شاهد افتتاح این مرکز در شهرستان هستیم.
فرماندار کنگان بیان داشت: این مرکز به عنوان دومین مرکز تربیت مربی در جنوب کشور است که میتواند استانهای خوزستان، هرمزگان، کهگیلویه و بویر احمد و.. را تحت پوشش خود قرار دهد.
وی با اشاره به اینکه با افتتاح این مرکز کنگان به قطب آموزش مربی در جنوب کشور تبدیل میشود تاکید کرد: تعامل با صنعت و فنیوحرفهای به طور مستمر در دستور کار باشد که طی دیدارهای اخیری که با مسؤلین صنعت داشتیم بر اجرای تفاهم نامههای سالهای قبل اجرایی شود.
رئیس مرکز فنی و حرفهای شهرستان کنگان نیز با بیان اینکه مرکز فنی و حرفهای شهرستان دارای ده رشته آموزشی و ده کارگاه میباشد اظهار داشت: یکی از رویکردهایی که برای این مرکز در نظر گرفتهایم کارآموزانی که واقعاً کارجو هستند را به این مرکز دعوت کنیم و آنها را در راستای کارآفرینی و اشتغالزایی هدایت کنیم.
محمد جواد کاشفی با اشاره به معضل بیکاری افزود: خوشبختانه در مرکز فنی و حرفهای کنگان توانستیم با برگزاری دورههای آموزشی فنی و تخصصی در راستای رفع بیکاری توانستیم نتایج امیدوار کنندهای را بگیریم.
وی با اشاره به اینکه اقدامات مشترک اشتغالزایی استان بوشهر در کشور رتبه اول را کسب کرده است گفت: مرکز فنی و حرفهای کنگان یکی از مراکزی بوده که در این اقدامات مشترک اشتغالزایی جز ۱۸ مرکز برتر کشور است که باعث خرسندی است توانستیم در مسیر رفع آسیبهای اجتماعی و حمایت از بانوان سرپرست خانوار گامهای خوبی برداریم.
کاشفی عنوان کرد: رویکردهای مختلفی در دستور کار فنی و حرفهای است از جمله زنان سرپرست خانوار، معتادان بهبودیافته و دانشجویان و.. که در حال پیگیری هستیم تا در این مرکز به آنها آموزش بدهیم که قطعاً به این کار ادامه خواهیم داد و به اقشار مختلف مردم که متقاضی هستند کمک خواهیم کرد.
این مقام مسئول عنوان کرد: یکی از رویکردهای آموزشی ما در فنی و حرفهای آموزشهای کوتاه مدت است که خوشبختانه از تیرماه سال جاری تا اکنون بیش از ۲۰ پایگاه سیار مهارت آموزی در سطح شهرستان داریم که این امر مهم در جذب متقاضیان آموزش به ما کمک شایانی کرد.
رئیس فنی و حرفهای بیان کرد: یکی از اهداف ما در فنی و حرفهای اشتغالزایی در روستاهای شهرستان که در این راستا جلسهای با دهیاران شهرستان در مرکز برگزار و در جهت رفع مشکلات متقاضیان رشتههای آموزشی روستاها و همچنین اشتغالزایی برنامه ریزیهای لازم را انجام خواهیم داد.
وی ادامه داد: یکی از وظایف ما خدمات آموزشی را در سطح شهرستان توسعه دهیم و امیدواریم در این مسیر با تلاشهای همکاران در مرکز فنی و حرفهای و همکاری فرماندار کنگان بتوانیم در این امر مهم موفق عمل کنیم.