به گزارش خبرگزاری مهر، دوره «مهارتهای علوم قرآنی و مدیریت مراکز دینی» در کامپالا برگزار شد. این دورهها برای دانشآموختگانی که تحصیلات علمی و دینی خود را در حوزههای علمیه قم، دمشق و … گذراندهاند، به مدت پنج روز در محل آن دانشکده تشکیل شد.
حسین اسدی، استاد درس «مهارتهای آموزش قرآن کریم» و «مدیریت دارالقرآنها»، زارعان، استاد درس «مهارتهای تدریس و هدایت»، مالک کیاندو، استاد درس «پروژههای درآمدزائی»، آدم سبیلا، استاد درس «مهارتهای جدید تبلیغ» در دو نوبت جداگانه برای مبلغین آقا و خانم تدریس کردند.
حجتالاسلام دهقانی، رئیس دانشکده اسلامی جامعةالمصطفی (ص) العالمیة، برخی از شخصیتهای علمی و دینی از جمله نایب مفتی اوگاندا، عابدی عضو هیأت علمی و استاد دانشگاه کامپالا، رئیس شورای منطقه کاجانسی کامپالا، برخی ایرانیان مقیم و رایزن فرهنگی در مراسم افتتاحیه حضور داشتند.
عابدی، رایزنی فرهنگی و معاون مفتی در خصوص اهمیت تبلیغ در جهان امروز و موضوعات مرتبط با آن سخنانی ایراد کرد و معاون مفتی توجه ویژه و خالصانه جمهوری اسلامی ایران به تعلیم و تربیت مردم اوگاندا را تحسین کرد.
محمدرضا قزلسفلی، رایزن فرهنگی کشورمان در اوگاندا در خصوص نقش مبلغین در توسعه همهجانبه، رشد و بیداری مسلمانان به منظور ارائه تصویری روشن از فرهنگ و معارف اسلام ناب محمدی (ص) را یادآور شد.
وی با اشاره به اینکه اسلام دین کامل، جامع و دارای فرهنگ و تمدن است، گفت: مهمترین هدف اسلام هدایت و تربیت انسانها و تشکیل جامعهای بر مبنای عدالت و قسط است.
رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اوگاندا به شرح دلایل نقلی و عقلی در خصوص جایگاه ائمه اطهار (ع) به عنوان جانشینان پیامبر اکرم (ص) و نقش و مقام ولایت فقیه در زمان غیبت منجی عالم بشریت پرداخت.
رایزن فرهنگی کشورمان در اوگاندا با بیان اینکه مبلغین ملزم به ارائه تصویری دقیق و روشن از اسلام به جامعه هستند، اضافه کرد: مبلغین با تجهیز خود به منابع اصیل اسلامی برگرفته از قرآن و عترت، ضمن احترام به وحدت اسلامی، برای مواجه با هجمه وسیع دشمنان و پاسخگویی شبهات مطرح شده علیه مذهب تشیع و اهل البیت (ع) آماده میشوند.
وی با بیان اینکه حوزه رسالت پیامبر اکرم (ص) در برگیرنده همه ابعاد جامعه بود، گفت: مسئولیتهای مبلغین شامل امور اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی است.