سید هاشم حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب که کل ذبح روزانه دام سبک و سنگین شهر فریدونشهر به طور میانگین ۱۵ راس است و بیشتر ذبح های انجام شده دامهای سبک را شامل میشود اظهار داشت: ذبح دام با حضور یک ناظر شرعی و یک ناظر سلامتی دام از طرف دامپزشکی انجام میشود که از لحظه ورود دام تا خروج گوشت حضور دارند و در روزهای تعطیل ذبح نداریم و متصدیان توزیع پروتئین یک روز قبل برای تامین گوشت روزهای تعطیلی و حضور گردشگر در فریدونشهر پیش بینی های لازم را انجام می دهند و به حد نیازشان ذبح انجام میدهند.
وی ادامه داد: در روزهای تعطیلی مناسبتی مثل عید قربان و دهه محرم و دهه فاطمیه که مردم قربانی انجام می دهند کشتارگاه با حضور ناظر شرعی و دامپزشکی باز و آماده خدمت رسانی به مردم است.
کشتارگاه فریدونشهر برای جلوگیری از بروز بیماری سالی یکبار سم پاشی میشود
شهردار فریدونشهر با بیان این موضوع که برای جلوگیری از بروز بیماری در کشتارگاه فریدونشهر در فضای کشتارگاه سالی یکبار سم پاشی انجام میشود ابراز داشت: فضای کشتارگاه هر روز بعد از کار شستشو داده میشود تا برای روز بعد آماده باشد و در صورت تشخیص بیماری دام و وجود مشکل از طرف نماینده دامپزشکی حاضر در کشتارگاه به دام مورد نظر اجازه خروج داده نمیشود و در کوره سوزانده میشود.
وی افزود: در صورت گزارش بروز بیماری در کشتارگاه با همکاری نماینده دامپزشکی و شبکه بهداشت سم پاشی و تمهیدات لازم را انجام می دهیم.
کشتارگاه فریدونشهر درخور اندازه شهرستان فریدونشهر نیست
حسینی ضمن اشاره به این موضوع که ساختمان کشتارگاه فریدونشهر با قدمت بیش از ۳۵ سال و در محدوده شهری فریدونشهر و در غرب شهر واقع شده است بیان داشت: موقعیت کشتارگاه فریدونشهر به دلیل اینکه وزش بادهای منطقه ای از غرب به شرق است مناسب نیست و با توجه به قدمت زیاد، مساحت کم و ارتفاع کم ساختمان برای ذبح دام سبک مناسب است و برای ذبح دام سنگین مناسب نیست و تجهیزات کشتارگاه همان تجهیزات اولیه ذبح دام است و کشتارگاه فریدونشهر درخور اندازه شهرستان نیست.
وی اضافه کرد: باید ارتفاع ساختمان بلند باشد و مساحت بزرگتر باشد تا بتوانیم امکانات بیشتری را برای ذبح دام به فضای کشتارگاه اضافه کنیم و کشتارگاه مناسب ذبح دام سنگین شود.
نیاز شهرستان فریدونشهر به احداث یک کشتارگاه مجهز در مکان مناسب
شهردار فریدونشهر با اشاره به این مطلب که احداث یک کشتارگاه مجهز برای کل شهرستان در مکانی مناسب توسط دستگاههای مربوطه به تصویب رسیده ولی پیگیری نشده است تاکید کرد: این موضوع در بازدیدی که در سال ۱۳۹۶ توسط فرمانداری شهرستان فریدونشهر و مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان و رئیس دامپزشکی فریدونشهر از کشتارگاه فریدونشهر انجام شد و همچنین در جلسه کارگروه امنیت و سلامت غذایی مطرح تصویب و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی افزود: روستاییان و دامداران فریدونشهر به چنین کشتارگاهی نیاز دارند تا هزینه حمل دام به شهرستانهای مجاور برای ذبح را پرداخت نکنند و دام شهرستان در داخل شهرستان ذبح و بسته بندی شود و ایجاد شغل نماید.
نیاز شهرداری فریدونشهر به همکاری ارگان های مربوطه در بهسازی کشتارگاه فریدونشهر
حسینی با بیان این موضوع که علیرغم قول مساعد مسئولین شهرستان برای تامین اعتبارات لازم جهت بهسازی کشتارگاه و صرف هزینه ۵.۵ میلیارد ریال توسط شهرداری فقط ۴۶۰ میلیون ریال از اعتبارات تخصیص و تحقق یافته است ابراز داشت: از جمله اقدامات انجام شده در کشتارگاه فریدونشهر توسط شهرداری فریدونشهر احداث ستینگ جدید کشتارگاه، خریدکارواش، احداث اتاق پیش سرد و نصب تاسیسات مربوطه، احداث سقف و دیوار محیط پیش سرد، نصب درب های فلزی و بهسازی داخلی ساختمان ازجمله بتن کف، سرامیک بدنه تعویض پنجره های ساختمان و… است.
وی اضافه کرد: نظر به اینکه مقرر شده بود تامین هزینه های بهسازی کشتارگاه با همکاری ارگان های مربوطه انجام شود همه هزینه ها برعهده شهرداری گذاشته شده است و سایر ارگان ها فقط اصرار بر رفع نواقص موجود بدون توجه به محل تامین اعتبارات مربوطه دارند.