دبیر اجرایی کنفرانس بین‌المللی لجستیک گفت: در سال های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ رتبه ایران در حوزه لجستیک، ۱۶۴ بود. در سال ۲۰۱۷این رتبه به ۹۶ و در سال ۲۰۱۸ به ۶۴ رسید.

به گزارش خبرنگارمهر، محمدرضا شیخ کبیر در نشست خبری هفتمین کنفرانس بین المللی لجستیک و مدیریت زنجیره تامین که صبح امروز با حضور عزیزالله حبیبی رئیس دانشگاه خوارزمی برگزار شد، گفت: این کنفرانس توسط انجمن لجستیک برگزار می شود. انجمن بین المللی لجستیک برای اولین بار در سال ۸۳ در زیر مجموعه وزارت علوم تشکیل شد و در همان سال اولین کنفرانس را برگزار کرد.

دبیر اجرایی هفتمین کنفرانس بین المللی لجستیک و مدیریت زنجیره تامین خاطرنشان کرد: نقش اصلی این انجمن، کاربردی کردن دانش برای صنعت است.

شیخ کبیر ادامه داد: تا پیش از ایجاد انجمن، رشته های لجستیک و زنجیره تامین در دانشگاه ها نداشتیم که از پس از تاسیس این انجمن، رشته یاد شده در مقاطع کاردانی تا دکتری در برخی از دانشگاه‌ها شکل گرفت.

وی با بیان اینکه بازوی علمی این کنفرانس، دانشگاه خوارزمی است و اولین کنفرانس لجستیک است که نقش دانشمندان خارجی در آن پُر رنگ می شود افزود: اصلی ترین موضوع اقتصاد و محرک های اقتصادی است و در حوزه لجستیک، ۶۰ درصد دانش این رشته، اقتصاد است.

وی ادامه داد: بنابراین دانش لجستیک و زنجیزه تامین برای کاهش قیمت تمام شده، نقش کلیدی داشته و از دوباره کاری ها جلوگیری می کند.

دبیر اجرایی کنفرانس بین المللی لجستیک خاطرنشان کرد: چند سالی هست که لجستیک به یک کسب و کار تبدیل شده و اشتغال ایجاد می کند. مانند تاکسی های اینترنتی که وجود دارد و خود یک استارتاپ لجستیکی است.

شیخ کبیر ادامه داد: ایران یک کشور لجستیک است و دلیل سرعت محدود، متولیان آن هستند. لجستیک در کشور متولی ندارد و همه لجستیک را از آن خود می دانند.

وی تاکید کرد: اساس لجستیک، یکپارچگی در زنجیره تامین است و برای خود یک معاونت مستقل در ریاست جمهوری نیاز دارد.

دبیر اجرایی هفتمین کنفرانس بین‌المللی لجستیک و مدیریت زنجیره تامین ادامه داد: در سال های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ رتبه ایران در حوزه لجستیک، ۱۶۴ بود که این رتبه ما در حال افزایش است. همچنین ایران در سال ۲۰۱۷ دارای رتبه ۹۶ و در ۲۰۱۸ دارای رتبه ۶۴ بود.

وی با بیان اینکه کشور ما یک کشور ۱۰۰ درصد لجستیک است و همه زیرساخت ها باید به این سمت برود، گفت: حرکت های لجستیکی در کشور را باید سریعتر آغاز می کردیم.

وی ادامه داد: در این کنفرانس برای اولین بار جشنواره استارتاپ های لجستیک برگزار می شود.

انتخاب کتاب برگزیده در حوزه لجستیک

در ادامه ابوالفضل میرزازاده، افزود: لجستیک و مدیریت زنجیره تامین، رشته میان رشته ای است و از طیف های زیادی از رشته های متنوع ایجاد شده است.

وی افزود: در این کنفرانس سعی کردیم دو وجهه آن را با حضور افراد تصمیم گیر و کارشناسان در بخش صنعت و علمی پیش ببریم.  

دبیر علمی هفتمین کنفرانس بین المللی لجستیک و مدیریت زنجیره تامین یادآور شد: برای اولین بار در این حوزه سه رقابت فعال داریم که شامل انتخاب رساله برتر دکتری در حوزه مدیریت زنجیره تامین، دفاع سه دقیقه ای پایان نامه و رساله و انتخاب کتاب برگزیده در حوزه لجستیک می شود.

دبیر علمی کنفرانس لجستیک و مدیریت زنجیره تامین خاطرنشان کرد: بالغ بر ۳۰۰ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده و داوری ها ادامه دارد همچنین هنوز فرصت ارائه مقاله برای شرک کنندگان وجود دارد و بیش از ۵۰ مقاله از کشورهای دیگر دریافت شده است.

وی اگر مهمانان خارجی امکان حضور در همایش نداشته باشند، امکان ارائه آنلاین این مقالات در کنفرانس وجود دارد.

دبیر علمی کنفرانس از اعطای جوایز نقدی و غیر نقدی به برگزیدگان همایش خبر داد.

به گزارش مهر، هفتمین کنفرانس بین‌المللی لجستیک و مدیریت زنجیره تامین با حضور متخصصان داخلی و خارجی در روزهای هفتم و هشتم اسفندماه امسال در تهران برگزار می شود.