اهواز- با تصویب بازنگری طرح «هادی» روستای قلعه چنعان در کارگروه زیربنایی استان خوزستان، روستای قلعه کوچک و نقاط پیرامونی به قلعه چنعان الحاق شد.

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه کارگروه استانی زیربنایی، توسعه شهری، روستایی، عشایری، و آمایش سرزمین و محیط زیست عصر چهارشنبه به ریاست فاضل عبیات معاون امور عمرانی استانداری خوزستان برگزار شد.

طرح بازنگری «روستای قلعه‌چنعان» و طرح «پهنه‌بندی سیلاب» دو دستور کار این جلسه بودند.

عبیات در این نشست با اشاره به بازدیدهای خود از شهرستان کارون و روستای قلعه چنعان، اظهار کرد: تصویب بازنگری طرح «هادی» گام مهمی در رفع مشکلات قلعه چنعان است و پروژه‌های محرومیت زدایی را باید در دستور کار قرار داد.

وی با اشاره به آمارهای ضد و نقیض از جمعیت روستای قلعه چنعان، افزود: جمعیت این روستا طبق سرشماری مرکز آمار در سال‌های ۸۵ و ۹۵، حدود ۱۰ هزار نفر و طبق آمار شبکه بهداشت در سال ۹۵ بیش از ۱۶ هزار نفر بوده است؛ همچنین بنا بر اعلام مسئولان محلی جمعیت قلعه چنعان اکنون بالای ۲۰ هزار نفر است؛ بنابراین رفع مشکل آماری این روستای بزرگ ضرورت دارد.

بنا بر این گزارش، در جلسه امروز کارگروه زیربنایی، بازنگری طرح «هادی» روستای قلعه چنعان به تصویب رسیده و با الحاق روستای قلعه کوچک، کوی ربیع و نقاط پیرامونی به قلعه چنعان موافقت شد.

همچنین مقرر شد در خط محدوده روستا، حریم جاده‌ای رعایت شود و مشکل آماری جمعیت روستا با هماهنگی اداره کل امور روستایی استانداری، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان و مشاور طرح حل شود.

روستای قلعه چنعان در مجاورت شهر کوت عبدالله و در ۸ کیلومتری مرکز شهر اهواز واقع شده است.

کیفیت نامناسب آب شرب و کمبود آن در فصول گرم، وجود آب‌های سطحی در معابر، رهاسازی زباله‌ها درون بافت، رودخانه و سطح معابر، پوشش نامناسب سطح معابر از جمله مشکلات مطرح شده از سوی مردم قلعه چنعان است.

اهالی این منطقه همچنین خواستار اشتغال‌زایی، حمایت از بخش کشاورزی و دامداری، سرمایه‌گذاری در بخش صنایع روستایی و ارائه خدمات از جمله فضای سبز و مراکز فرهنگی متناسب با سرانه جمعیت این روستا هستند.

حسین زواری دهیار روستای قلعه چنعان با ابراز خوشنودی از تصویب بازنگری طرح «هادی» اظهار کرد: تلاش‌های ما در طول ۴ سال گذشته برای تصویب این طرح بی‌نتیجه بود که در پی بازدید معاونت امور عمرانی استانداری خوزستان این کار ارزشمند صورت گرفت.

وی گفت: با تصویب این طرح ما قادر به ارائه خدمات به مناطق پیرامونی قلعه چنعان و جانمایی سرانه‌های مورد نیاز اهالی هستیم.

زواری افزود: پیش از این مناطق بسیاری بلاتکلیف بود و شهرداری کوت عبدالله و دهیاری قلعه چنعان از نظر قانونی امکان خدمات رسانی به آن‌ها را نداشتند.

دهیار قلعه چنعان با تأکید بر اینکه روستای قلعه چنعان بیش از ۲۰ هزار نفر جمعیت دارد، عنوان کرد: این روستا بیش از ۴ هزار دانش‌آموز دارد و دقیق نبودن جمعیت رسمی، مشکلاتی را برای خدمات‌رسانی به اهالی به وجود آورده است.

بنا بر این گزارش، کلیات طرح و شرح خدمات سند سامانه پخش سیلاب استان خوزستان نیز در این نشست به تصویب رسید.