شانزدهمین جلسه ستاد راهبری حفظ قرآن کریم با حضور اعضای این ستاد در سالن جلسات سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، شانزدهمین جلسه ستاد راهبری حفظ قرآن کریم، دوشنبه ۷ بهمن ماه در ساختمان مهر سازمان اوقاف و امور خیریه با حضور مسئولین قرآنی برگزار شد.

در این مراسم حجت‌الاسلام سید مهدی خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، مهدی قره‌شیخلو رئیس مرکز امور قرآنی، حجت الاسلام سیدمصطفی حسینی مشاور قرآنی رئیس سازمان اوقاف، حجت الاسلام اخوان صباغ رئیس سازمان دارالقرآن الکریم، حجت الاسلام سیدحسن حسینی مدیر قرآن و حدیث حوزه علمیه، محمدرضا مسیب‌زاده مدیرکل قرآن و عترت آموزش و پرورش و آقایان منصور آقامحمدی قائم مقام اتحادیه‌های مردمی، محمدمهدی بحرالعلوم، میکائیل باقری، مهدی میدانی رئیس مرکز قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران، رحمان دهقانی معاون آموزش مرکز امور قرآنی، محمد ذوالفقاری مدیر دارالقرآن بسیج، محمدرضا خالقی، محمدحسین فریدونی مشاور دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی، روح الله شیریان مهشاد مسئول فعالیت‌های قرآن و عترت نهاد مقام معظم رهبری و علیرضا شعبانی‌فرد کارشناس دبیرخانه شورای توسعه فرهنگ قرآنی حضور داشتند.

در این جلسه اعضای این ستاد به ارائه گزارش ۱۱ ماهه از فعالیت‌های دستگاه‌های خود پرداختند و در پایان مهدی قره‎‌شیخلو رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف، به بیان برخی نکات پرداخت.

قره‌شیخلو در ابتدا گفت: اولین نکته اینست که باید تکلیف این ستاد مشخص شود. این ستاد چه وظایفی دارد و چه انتظاراتی از این ستاد هست؟ ما با توجه به اینکه در سازمان اوقاف مشغول خدمت هستیم یک وظایفی داریم ولی از منظر اینکه مسئولیت هماهنگی، برگزاری و پیگیری این ستاد را داریم وظایف دیگری داریم. از این جهت با توجه به سابقه حاج آقای حسینی، خواهش کردیم روی این موضوع متمرکز شوند و زمان جلسات به صورت دقیق و با کیفیت پیگیری شود. اما من فکر می‌کنم، واقعاً اگر این ستاد به آن اهداف و وظایفش نرسد، هیچ ضرورتی ندارد این ستاد در سازمان اوقاف مستقر باشد. ما همین الان، این آمادگی را اعلام می‌کنیم که مسئولیت این ستاد را به هر دستگاهی که آمادگی دارد بسپاریم.

وی ادامه داد: به نظر بنده این ستاد پنج وظیفه مهم دارد، نکته اول اینست که ما باید در این ستاد یک هم‌جهتی و هم‌افقی در کارها ایجاد کنیم. نکته دوم یک هم‌افزایی در کارها ایجاد شود. نکته سوم، از نگاه‌های بخشی پرهیز کنیم و نظام‌های یکپارچه در این ستاد تعریف کنیم. نکته چهارم، برنامه‌هایمان، برنامه‌های ملموس و قابل اندازه‌گیری باشد و در پایان سال بتوانیم عدد و ارقام دهیم و نکته پنجم در این ستاد، تصمیمات کارشناسی باشد.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف در پایان اظهار کرد: الان با توجه به گزارشی که دوستان از دستگاه‌هایشان ارائه دادند، هر دستگاه کار خودش را می‌کند و هم‌افزایی قابل توجهی وجود ندارد. اعتقاد شخصی من اینست که ما در حوزه حفظ باید دو دسته کار انجام دهیم، اول یکسری کارهای زیرساختی باید انجام دهیم که باید به جایی منتهی شود که اگر ما بتوانیم در مملکت ۵۰ میلیون نفر تربیت کنیم که روزانه مقید باشند ۱۰ دقیقه قرآن بخوانند، ممکن است از این ۵۰ میلیون، ۵ میلیون حافظ در بیاید. دوم هم باید یکسری کارهای عملیاتی انجام دهیم.