سمنان- معاون هماهنگ‌کننده سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان، گفت: یک هزار دانش‌آموز پسر از این استان به مناطق عملیاتی جنوب برای اردوی راهیان نور اعزام شدند.

سرهنگ علی خالقیان در گفتگو با خبرنگار مهر، از اعزام نخستین گروه دانش‌آموزان پسر استان سمنان به راهیان نور خبر داد و بیان کرد: صبح امروز، چهارشنبه بیست و سوم بهمن‌ماه ۹۸ نخستین گروه دانش‌آموزان پسر پایه دهم و یازدهم استان سمنان به تعداد یک هزار نفر تحت عنوان «ره پویان مکتب سلیمانی» به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.

وی افزود: ۲۰ دستگاه اتوبوس در روزهای ۲۳ و ۲۴ بهمن‌ماه ۹۸ وظیفه انتقال این دانش‌آموزان به مناطق عملیاتی را بر عهده‌دارند.

اسکان در ۲ قرارگاه

فرمانده قرارگاه راهیان نور استان سمنان بابیان اینکه این کاروان علاوه بر دانش‌آموزان، روحانی و مبلغ اعزامی، مداح و راوی دفاع مقدس نیز به همراه خوددارند، ابراز کرد: در این سفر دانش‌آموزان با گنجینه بزرگ دفاع مقدس و خاطرات و روایات شهدا آشنا می‌شوند.

خالقیان بابیان اینکه یادمان فتح الم بین، هویزه، شلمچه، اروند و معراج الشهدا و … در زمره مکان‌هایی است که دانش‌آموزان از آن دیدن می‌کنند، بیان کرد: تحدید میثاق دانش‌آموزان با آرمان‌های انقلاب اسلامی، شهدا و دفاع مقدس در واقع محور اصلی این اردو است.

وی بابیان اینکه اردوی راهیان نور دانش‌آموزان دختر نیز بعد از این اردو برگزار می‌شود، افزود: دانش‌آموزان پسر استان سمنان پس از اعزام به مناطق عملیاتی در قرارگاه‌های شهید شوکت پور اندیمشک و شهید شاطری خرمشهر اسکان داده می‌شوند.