مشاور شهردار در امور محیط زیست از تبدیل گاز متان حاصل از شیرآبه زباله ها به انرژی خبرداد .

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد هادی حیدرزاده مشاور شهردار در امور محیط زیست افزود: در فاز اول استحصال گاز متان ، سال گذشته با حمایت بانک جهانی ، استخراج گاز متان حاصل از تجمع شیرآبه زباله ها به پایان رسید ودر یک پایلوت نیزانجام شد.

وی با بیان اینکه این گاز قابلیت تبدیل به بسیاری از انرژی ها را دارد اظهار کرد: با همکاری سایر مراکز مرتبط ، مطالعاتی برای تبدیل این گاز به انرژی برق انجام شده است و درآینده توسط بخش خصوصی نیروگاه برق هم در این رابطه احداث می شود.

حیدرزاده با اشاره به اینکه در تهران روزانه 7 هزار تن زباله تولید می شود افزود: بیشتر زباله های تولید شده ، زباله تر و آشپزخانه ای است که همواره شیرآبه به دنبال دارد و می توان از آن به عنوان یک منبع پایدار برای تبدیل به سایر انرژی ها استفاده کرد.

وی در ادامه گفت : به دست آوردن انرژی از شیرآبه زباله ها ، یک اقدام زیست محیطی است که علاوه بر جلوگیری از آلودگی آبهای زیر زمینی ، توجیه اقتصادی نیز دارد.

مشاور شهردار در امور محیط زیست با اشاره به اقدامات نجام شده در این زمینه اظهار کرد: در فاز اول و در بخش استحصال، گاز متان از لایه های دفن زباله خارج می شود و می سوزد که این کار انجام شده است و در فاز دوم این گاز تبدیل به انرژی خواهد شد.