جمال انصاری عصر امروز در جمع خبرنگاران در دادگستری استان زنجان افزود : اگر جوانان با نگاه اصلاحی مناسب خانواده و اجتماع مواجه شوند اندیشه، برنامهریزی و جهتگیری آنان نیز در مسیر مناسب قرار می گیرد.
وی خاطرنشان کرد : جمعیت جوان ساختارهای خاص شخصیتی دارد که در نوع نگاه، مشی، اندیشه و حتی پوشش آنها دیده میشود بنابراین جهتگیری حرکتی جوانان با سایر آحاد جامعه متفاوت است .
انصاری با انتقاد از برخی کوتاهی های متولیان امور فرهنگی و تربیتی اظهار داشت : شکلگیری پدیده مدگرایی یا بیهنجاریهای رفتاری و ظاهری به زمان کوتاهی برنمیگردد و ریشه در سال های قبل دارد .
وی یادآور شد : قوانین و مصوبات بسیاری در خصوص الزامات، محدودیتها و نکات برخوردی با پدیده مدگرایی و جلوگیری از پوشیدن لباسهای نامناسب از اوایل انقلاب اسلامی وجود دارد که انجامشدن به ندرت این قوانین و مصوبات در کشور محل تامل است.
این مسئول با اشاره به طرح نیروی انتظامی در خصوص مبارزه با بدحجابی اظهار داشت : در این طرح مصادیق بدحجابی در خصوص زنان تعریف شده است در حالی که این امر حیطه گستردهتری داشته و شامل زنان و مردان درگروههای سنی مختلف میشود.
انصاری یادآور شد : دراین طرح نیروی انتظامی دایره کاری خود را در اجرا محدودتر کرده و مصادیق بدحجابی که از سوی این نیرو اعلام شده است، متاثر از بینشهای کارشناسی آن است.
وی با بیان اینکه نگاه اصلاحی در برنامههای برخوردی بسیارکم است، تاکید کرد : برخورد، راهکار اصلی نیست بلکه اصلاح پیشینهها مهمتر از برخورد است.