بوشهر- مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان بوشهر از پرداخت ۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال‌زایی مددجویان روستایی استان بوشهر در یک سال گذشته با همکاری چهار بانک خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد لطفی عصر چهارشنبه در افتتاح نخستین کارگاه تولیدی چندمنظوره صنایع‌دستی ویژه مددجویان کمیته امداد اظهار داشت: ۶۰ درصد جامعه مورد هدف در کمیته امداد زنان سرپرست خانواده یا فرزندان دختر آنان است که در حوزه کاری کمیته امداد فعالیت می‌کنند.

وی از ایجاد هزار و ۲۴۰ شغل مربوط به زنان سرپرست خانوار و دختران مددجو کمیته امداد بوشهر خبر داد و گفت: از ابتدای امسال تاکنون سه هزار شغال ویژه مددجویان کمیته امداد ایجادشده که هزار و ۲۴۰ شغل آن مربوط به زنان سرپرست خانوار و دختران مددجو است.

لطفی بابیان اینکه بسیاری از زنان سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته مداد مستمری دریافت نمی‌کنند تصریح کرد: بسیاری از زنان که اکنون سرپرست خانوار هستند به سبب بروز برخی از حوادث وارد این عرصه شدند و از فضای توانمندسازی کمیته امداد برای اشتغال استفاده می‌کنند.

وی، بابیان اینکه این زنان بااراده خودشان و ظرفیتی که نظام اسلامی ایجاد برای اشتغال ایجاد کرده استفاده می‌کند گفت: این افراد هم به خانواده خودش و هم به مردم خدمات‌رسانی می‌کند.

لطفی اضافه کرد: باید از ظرفیت سرپرست خانوار که جمعیت بالایی است استفاده درست و کاملی صورت بگیرد تا زمینه رفاه، آرامش و توانمندسازی خانوارها بیشتر فراهم شود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان بوشهر با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی و اشتغال‌زایی استان افزود: استان بوشهر دارای ظرفیت‌های بی‌نظیری در عرصه‌های تولیدی، اقتصادی، خدماتی و اشتغال‌زایی برخوردار است که از سرمایه‌گذاران و کارآفرینان حمایت‌های ویژه در بخش‌های گوناگون پرداخت تسهیلات و آموزش توانمندی می‌شود.

لطفی توانمندسازی مددجویان را یکی از برنامه‌های مهم این نهاد دانست و گفت: ۶۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در یک سال گذشته به مددجویان روستایی استان بوشهر به همکاری ۴ بانک پرداخت‌شده است.

وی، توانمندسازی و اشتغال‌زایی را یکی از سرفصل‌های کمیته امداد دانست و تأکید کرد: در ۱۰ ماه امسال ۲۶۱ هزار درخواست اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی و کارآفرینی در کمیته امداد استان بوشهر ثبت‌شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر با تأکید بر توجه به کارآفرینی در عرصه کمیته امداد خاطرنشان کرد: برخی افراد مددجو به صورت فردی هدایت شغلی می‌شوند و گروهی دیگر نیز کارآفرینان موردتوجه قرار دارند که با پرداخت تسهیلات کم‌بهره زمینه اشتغال آنان فراهم می‌شود.