در این نشست حجت الاسلام عباسعلی حیدری اظهار داست: دانشگاه محصول غرب است و ما دانشگاه را با این کیفیت و مدل از غرب وارد کشور کردیم و از دانشگاه های غربی الگو گرفتیم. علومی که امروزه در دانشگاههای ما تدریس میشود، برگردان علم دانشمندان و اندیشمندان غربی بوده و بحث بومی سازی در مورد این علوم انجام نشده است.
وی افزود: اگر هم تلاشی در این خصوص صورت گرفته، تا این لحظه نتیجه بخش نبوده و ما در حال حاضر میراثدار پدیده دانشگاه از غرب، در کشور خود هستیم و بایستی با حفظ این ساختار، بومی سازی هم در خصوص این پدیده صورت پذیرد.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد استان اصفهان بیان داشت: حال حاضر که چهل و یک سال پر فراز و نشیب را بعد از وقوع انقلاب اسلامی پشت سر گذاشته ایم، هر کجا که بر مبنای باورهایی که ریشه در اعتماد به نفس ملی و غرور ملی دارد، حرکت کردیم و با تکیه بر ظرفیتهای درونی بر انجام کاری پافشاری نمودیم، تقریباً موفقیت نسبی حاصل کردیم و هرگز که ظرفیتها را فعال نکردیم و یا در حد مطالعه باقی ماندیم و یا دچار سوء مدیریت بودهایم، موفقیتی به دست نیاورده ایم.
حیدری در ادامه با بیان اینکه رهبر انقلاب به عنوان طراح اصلی نقشهراه و تبیین کننده جایگاه علم و دانش و جایگاه دانشگاهیان در جامعه و تبیین کننده بیانیه گام دوم انقلاب، راه جدیدی را فرا روی همه گشوده اند، خاطرنشان کرد: بیانیه گام دوم انقلاب در ابتدا مروری است بر چهل سال افتخار و بیان اینکه چه بودیم، چه امکاناتی داشتیم، چه شرایطی را پشت سر گذاشتیم، پیروزی انقلاب، آغازگر عصر جدید جهان است که مولفه هایش با دیگر انقلابها فرق دارد.
وی اضافه کرد: بخش دیگر، برکات انقلاب اسلامی است که شامل ثبات، امنیت و حفظ تمامیت ارضی ایران، به اوج رساندن مشارکت مردمی و خدمت رسانی، ارتقاء بینش سیاسی جامعه، نهادینه کردن عدالت در تقسیم امکانات کشور، افزایش معنویت و اخلاق در جامعه، ایستادگی در مقابل مستکبران و زورگویان است.
حیدری ابراز داشت: بخش دیگر بیانیه عمدتاً خطاب به جوانان است، چرا که جوانان موتور محرکه و پیشران کشور هستند، جوانانی که باید انقلاب عظیم پایدار و درخشان ما را به سرمنزل مقصود برسانند و انقلابی که به لطف خداوند در جایگاه متعالی و شایسته قرار گرفته و مقامی در خور را در چشم جهانیان نصیب ملت ایران کرده است.
وی در ادامه با اشاره به نقش دانشگاهها در جامعه و جهان در شرایط کنونی بیان داست: دانشگاههای ما باید علاوه بر بحث آموزش، پژوهش، کارآفرینی و مهارت، به بحث انسانسازی بیش از پیش بپردازند و فرهنگ، دین و اخلاق را در تمامی ابعاد رسالت خود، سرلوحه کار قرار دهند.
حیدری ضمن دعوت حاضران به مشارکت عمومی در انتخابات، گفت: انتخابات برای ما یک فرصت است و برای دشمنان یک تهدید، انتخابات را باید بیش از پیش جدی گرفت، چرا که انتخابات پرشور و حضور در پای صندوقهای رای، تضمینکننده امنیت کشور و نشان دهنده عظمت و اقتدار ایران است.