به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه الدیار، "علامه محمد حسین فضل الله" درسخنانی اعلام کرد: از بین پدیده هایی که لبنان را دربرگرفته است؛ دو پدیده برجسته تر است. اولین پدیده به آنچه که رجال دینی نامیده می شود، ارتباط دارد به طوری که درباره آنان و به ویژه کسانی که در زمینه دینی و مذهبی فعالیت می کنند و درامورسیاسی دخالت نمی کنند، سخن زیاد گفته می شود، اما این واقعیت نمای متفاوتی دارد و آن این است که مسئولان دینی و مذهبی رسمی درامورداخلی و سیاسی دخالت و از گروه های مختلف نیز حمایت می کنند و بعضی از آنان بخشی از حرکت سیاسی را به نفع یک گروه مشخص تشکیل می دهند و با زبانی مبهم با هدف القای این مسئله که آنان دربرابر همه گروه ها موضع مشخصی دارند، سخن می گویند.
مرجع تقلید شیعیان لبنان درادامه تصریح کرد: نمی خواهیم بر اینان و دیگران که در چارچوب دینی فعالیت می کنند، عیب بگیریم که چرا درامور سیاسی دخالت می کنند، بلکه براین باوریم که این حق طبیعی آنان است، اما مسئله فراتر ازاین است به طوری که بعضی از آنان درلبنان بازیگردان مسائل سیاسی هستند و درجزئیات اموردخالت می کنند .
وی افزود: این مسئله تاجایی است که این سوال از سوی افراد ذیربط مطرح می شود که چرا این شخصیتها اداره لبنان را به صورت یک خط مشی سیاسی واضح برعهده نمی گیرد؟.
"علامه محمد حسین فضل الله "درباره پدیده دیگر درلبنان گفت: لبنان تنها کشوری درجهان است که به سفرای دیگر کشورها و به ویژه کشورهای بزرگ اجازه آزادی عمل می دهد تا درباره موضوعات داخلی این کشوراظهار نظر و درامور داخلی این کشور دخالت کنند تا جایی که بعضی از این سفرا به برخی شخصیت های سیاسی درلبنان خط می دهند و خود درحاشیه تحرکات سیاسی کشور قرارمی گیرند.