یزد- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ‌و رئیس ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا بر لزوم آموزش عمومی برای تقویت رعایت اصول بهداشتی برای پیشگیری از ویروس کرونا تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد ترحمی، ظهر امروز در نشست ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا اظهار داشت: لازم است اطلاع‌رسانی دقیق، شفاف و صادقانه به مردم در رابطه با ویروس کرونا انجام شود اما دقت شود که از بزرگنمایی و ایجاد ترس و نگرانی در جامعه پرهیز شود.

وی ادامه داد: باید آموزش عمومی برای رعایت اصول بهداشتی و پیشگیری از ویروس کرونا تقویت شود و اطمینان بخشی به مردم در راستای اعتماد به سیستم بهداشتی و درمانی کشور صورت گیرد.

رئیس ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا افزود: ضروری است حس نشاط امید و انرژی بخشی در سطح جامعه و با مشارکت عمومی و همیاری و همکاری دستگاه‌های مرتبط تقویت شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد تاکید کرد: با عزم همگانی کرونا را شکست خواهیم داد.

در سومین جلسه ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا، دانشگاه علوم پزشکی آیت الله شهید صدوقی آخرین وضعیت درمانی و بستری استان را تشریح کرد و از آمادگی استان برای کنترل و مقابله با شیوع ویروس کرونا گزارش داد.

همچنین سایر دستگاه‌ها اقدامات انجام شده در اجرای مصوبات ستاد را تشریح کردند.

به گزارش مهر، تاکید بر بهسازی و ایمن‌سازی مدارس، تهیه محتوای آموزشی و عملیاتی برای واحدهای صنفی و تولیدی، اتخاذ تمهیداتی در زمینه مدیریت تالارها و سالن‌های برگزاری مراسم جشن‌های عروسی و ختم و نیز مراکز پر جمعیت و پرتردد مانند زندان‌ها، دادگستری‌ها، پمپ‌های بنزین، موزه‌ها، مراکز گردشگری، مغازه‌ها و اماکن عرضه کالا، تاکید بر اطلاع رسانی برنامه‌ها و فعالیت‌های دستگاه‌ها در زمینه پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا، هماهنگی برای تسهیل در حمل اقلام دارویی و بهداشتی به استان از مهمترین مباحث و تصمیمات اتخاذ شده در این جلسه بود که به تصویب رسید.