به گزارش خبرگزاری مهر، صادق مفرد با اشاره به شیوع ویروس کرونا در برخی مناطق کشور گفت: حرکتهای جهادی علاوه بر نقشآفرینی در عرصههای خدمترسانی و محرومیتزدایی، در برهههای مختلف و زمانهای وقوع بحرانها و مشکلات توانسته به نقشآفرینی مؤثری اقدام کند. شیوع ویروس کرونا در روزهای اخیر در کشور و بروز تنشهای بهداشتی و اجتماعی و اعلام نیاز سازمانها و نهادهای مسئول و متولی به همکاری تشکلهای مردمی، مؤید لزوم فعالیت گروههایی جهادی و بسیج دانشجویی است.
معاون جهاد سازندگی سازمان بسیج دانشجویی تصریح کرد: بدین منظور سازمان بسیج دانشجویی با ظرفیت ۷۰ دانشگاه علوم پزشکی و بیش از ۱۴۰۰ گروه جهادی فعال؛ قرارگاه جهادی مبارزه با کرونا راهاندازی کرده است.
وی ادامه داد: قرارگاه جهادی مبارزه با کرونا با استفاده از ظرفیت موجود در گروههای جهادی دانشجویی و معاونتهای ستادی سازمان بسیج دانشجویی، به طراحی اقدامات و برنامههای لازم اقدام کرده است و با جلب هماهنگی نهادها و سازمانهای متولی به اجرای آن خواهد پرداخت.
معاون جهاد سازندگی سازمان بسیج دانشجویی در تشریح اقدامات اساسی این قرارگاه گفت: تولید و انتشار محتوا، تأمین نیروی متخصص، آموزش بهداشت، تأمین اقلام بهداشتی، مطالبهگری، تأمین نیروهای نظارت و بازرسی و ارتباط با مسئولین از اقدامات، سیاستها و ساختار فعالیت قرارگاه جهادی مبارزه با کرونا است.
مفرد تصریح کرد: انجام تمام اقدامات تخصصی با هماهنگی وزارت بهداشت و درمان و دانشگاههای علوم پزشکی صورت میگیرد و تمرکز اصلی بسیج دانشجویی و گروههای جهادی بر آموزش بهداشت و کمک به آرامسازی فضای عمومی جامعه است.
معاون جهاد سازندگی سازمان بسیج دانشجویی درباره ساختار قرارگاه هم افزود: ساختار قرارگاه جهادی مبارزه با کرونا شامل دو بخش کشوری و استانی است. ستاد کشوری شامل کمیتههای بررسی و مسئلهمحوری، تولید محتوا، رسانه، مطالبهگری، ارتباطات و دبیرخانه استانی، مسئلهمحوری و اقدام تخصصی و ستاد استانی شامل کمیتههای تولید محتوا، مطالبهگری، ارتباطات و اقدام مستقیم است.
مفرد افزود: مسئول ناحیه بسیج دانشجویی، مسئول مدیریت عملیات جهادی، مسئول مدیریت گفتمانسازی و مطالبهگری، مسئولین بسیج دانشگاههای پزشکی و مسئولین جهادی دانشگاههای استان اعضای قرارگاه هستند.