به گزارش خبرنگار مهر در اراک ، غلامرضا فتح آبادی پیش از ظهر امروز در کارگروه اجتماعی استان مرکزی در استانداری این استان در اراک افزود : مخالفان اجرای این طرح معتقدند بدحجابی یک معلولی است که باید علت آنرا در ساختارهای اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی کشور بررسی کرد، همچنین این عده معتقد هستند در برخورد با بدحجابی باید با شیوههای فرهنگی برخورد کرد.
وی تصریح کرد: گروهی هم که از اجرای این طرح نگران بودند با آشنا شدن از نحوه اجرای طرح طی این مدت نگرانی هایشان رفع شده است.
فتح آبادی با اشاره به اینکه بدحجابی امنیت اجتماعی و اخلاقی جامعه را به خطر میاندازد افزود: این طرح در راستای ارتقای امنیت اجتماعی است و موفقیت آن در گروی اجرای درست و قانونمند آن است.
در این جلسه معاون سیاسی و امنیتی استانداری استان مرکزی با تاکید بر اینکه اجرای این طرح باید بدون دخالت سلیقه افراد باشد اضافه کرد : برخورد با مخلان امنیت جامعه وظیفه نیروی انتظامی است و طرح ارتقای امنیت اجتماعی یک طرح همه جانبه است.
علی قربانی تصریح کرد : امنیت نعمت ارزشمندی است که هم در دین به آن توصیه شده است و هم انسانها خواهان آن هستند.
در این کارگروه رئیس پلیس استان مرکزی با اشاره به اینکه در مدت اجرای این طرح برای 25 نفر پرونده تشکیل شده است گفت : از ابتدای اجرای این طرح تاکنون بیش از 13هزار و 550 تذکر لسانی به بدحجابان و مختلکنندگان امنیت اجتماعی داده شده است.
سرهنگ احد احمدی افزود : بیش از پنج هزار قوطی مشروبات الکلی، 900دستگاه ماهواره و 800هزارعدد سیدی مستهجن جمعآوری شده و 42دستگاه موتورسیکلت و 4دستگاه خودرو که ایجاد آلودگیهای صوتی میکردند متوقف شدند.