به گزارش خبرنگار مهر، حسن حیدری بعدازظهر دوشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان کنگان اظهار داشت: بیمارستان کنگان تنها بیمارستان استان است که علاوه بر بخش ویژه کرونا بخش بستری نیز در آن راهاندازی و اکنون ۳۰ تخت مخصوص بیماران کرونایی پیشبینیشده است.
وی به مشکلات بیمارستان اشاره و بیان کرد: در حال حاضر بیمارستان کنگان قریب ۵ میلیارد ریال اعتبار برای تهیه لباسهای مخصوص، ماسک، عینک و برخی اقلام موردنیاز برای پیشگیری و مبارزه با کرونا نیاز دارد.
حیدری افزود: با توجه به اینکه در حال حاضر قریب ۸۰ درصد خدمات بیمارستان بهطور مستقیم و یا غیرمستقیم مربوط به حوزه صنعت است، انتظار میرود صنعت به قطب درمان جنوب استان و کشور توجه جدی کند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان نیز گفت: تاکنون برای پیشگیری از انتقال ویروس کرونا ۵ سفرهخانه در این شهرستان پلمپ شده است.
خلیل جوکار با تشکر از شهرداریها در ضدعفونی مراکز عمومی افزود: ضدعفونیها برای پیشگیری ویروس کرونا تا ۲۴ ساعت جواب میدهد و انتظار میرود در این حوزه اقدامات لازم توسعه یابد.
وی ضمن ارائه گزارشی گفت: آموزش پرسنل مراکز درمانی و بهداشتی، برگزاری کلاسهای آموزشی در ادارات و مراکز عمومی و جاهای پرتردد، تهیه و توزیع ماسک و مواد ضدعفونی در مراکز بهداشتی و درمانی، توزیع تراکت و بروشور، استقرار یک نیرو در اداره بندر، تشدید نظارت بهداشتی بر رستورانها، نانواییها، مراکز عرضه مواد غذایی، تشکیل شورای سلامت، مکاتبات اداری و مانند آن از مهمترین اقدامات شبکه بهداشت و درمان ظرف چند روز گذشته بود.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کنگان نیز گفت: با هرگونه تخلف در زمینههای مربوط به ویروس کرونا برابر قانون برخورد خواهد شد.
برخورد جدی با احتکار لوازم بهداشتی صورت میگیرد
سید احمد موسوی پور با بیان اینکه با هرگونه تخلف به ویژه احتکار لوازم بهداشتی برخورد جدی خواهد شد، افزود: داروخانههای شبانهروزی در شهرستان افزایش و یا شیفت داروخانهها برای ارائه خدمت به مردم افزایش یابد.
دبیر شورای فرهنگ عمومی شهرستان کنگان نیز گفت: خود قرینطنگی یکی از مهمترین راههای مبارزه با کرونا است.
رضا مختار زاده افزود: در کنار رعایت مسائل بهداشتی و هشدارهای لازم بایستی روحیه امید و نشاط را در مردم بالا برد.