به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز ملی فضای مجازی، سید ابوالحسن فیروزآبادی گفت: مردم با برقراری ارتباطات و تعاملات خود بر بستر شبکه ملی اطلاعات و بهره مندی از فرصت های فضای مجازی برای مقابله و کنترل ویروس جهانی کرونا نشان دادند که می توان از این فضا برای کاهش ارتباط مستقیم و تعامل چهره به چهره انسان ها برای رفع نیازهای فردی استفاده بهینه کرد.
وی با اشاره به این که فضای مجازی زندگی بشر امروز را متحول و به جهانی شدن کمک کرده است، ادامه داد: در جهانی شدن شاهد فراگیری مسائل جدیدی همچون ویروس کرونا هستیم و بر همین اساس لازمه عصر امروز آگاهی و آمادگی برای مواجهه با این مسائل است.
فیروزآبادی تاکید کرد: برای مقابله با بیماری های مسری دنیای امروز می توان از قابلیت های فضای مجازی به خوبی بهره برد و در همین راستا باید آنچه که این فضای را شکل می دهد شامل شبکه ملی اطلاعات، سکوها (پلتفرم) و برنامه های موبایل در کشور متناسب برای رفع نیاز مردم ساماندهی شوند تا در شرایط بحرانی کارآمد باشند.
وی با بیان این که ارتباطات مجازی شکل جدیدی از ارتباط اقتصادی، پولی، آموزش و دورکاری را بدون اتصال و تماس ایجاد کرده است، تصریح کرد: می توان با تجزیه و تحلیل مطالب فضای مجازی که به صورت تعاملی بین کاربران در شبکه ها و رسانه های اجتماعی برقرار است، از مشکلات موجود برای مقابله با این بیماری در کشور مطلع شد و در جهت رفع این اشکالات عمل و همچنین از ایده ها و پیشنهادات همه مردم حتی در قالب مطالب طنز در نحوه مبارزه و کنترل این بیماری، استفاده کرد.
دبیر شورای عالی فضای مجازی خاطرنشان کرد: در سال های اخیر شاهد ضریب نفوذ مناسب شبکه های اجتماعی داخلی در کشور بوده و همین امر باعث شده آموزش های مناسب و اخبار صحیح از منابع رسمی در اختیار آنها قرار گیرد.
وی گفت: امیدوارم بتوانیم از بانک های بزرگ اطلاعاتی کشور که در آنها نحوه و مقابله انتشار این ویروس قابل ساماندهی است بهره برده و تشخیص، مقابله و کنترل این بیماری و حتی مشابه آن در آینده گسترش یابد و بتوانیم در سال های آتی در سالروز صدور فرمان مقام معظم رهبری برای تشکیل شورای عالی و مرکز ملی فضای مجازی، شاهد اخبار بهتر و فضای مثبت تری در کشور برای نوید پروژه های جدید در این حوزه باشیم و استقلال کشور را درحوزه فضای مجازی اعلام کنیم.