مرند – معاون استاندار آذربایجان شرقی با حضور در مسیر مرند - خوی از روند کنترل ورودی و خروجی مسافرین بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، معاون استاندار و فرماندار شهرستان ویژه مرند امروز از اتخاذ تصمیماتی برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در این شهرستان خبر داد و گفت: در این راستا مسیرهای ورودی و خروجی این شهرستان به مدت دو هفته است که کنترل می‌شوند.

فرماندار شهرستان ویژه مرند در بازدید از مسیر مرند - خوی ضمن تشکر از زحمات شبکه بهداشت و سایر مسئولین گفت: مسافرین ورودی و خروجی باید از نظر سلامت کنترل شوند و حتی المقدور از سفر به جد خودداری کنند.

وی ادامه داد: مسیرهای شهری و روستایی شهرستان مرند هر روز توسط اکیپ‌هایی از بهداشت و درمان کنترل می‌شود.

گفتنی است، محمدحسین صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز شب گذشته با حضور در مرند، در جلسه پدافند غیرعامل این شهرستان با حضور فرماندار ویژه و امام جمعه مرند و سایر مسئولان شرکت کرد.