به گزارش خبرنگار مهر، محمود ترفع مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی در سومین نشست خبری مجازی شهرداری تهران در خصوص اقدامات شهرداری برای مقابله و پیشگیری از ویروس کرونا گفت: از ابتدای اسفندماه اقدامات لازم برای مقابله با شیوع کرونا در اتوبوسرانی آغاز شد و به مرور زمان موضوع ضدعفونی کردن اتوبوسها نظم بهتری پیدا کرد و در حال حاضر در دو سر خطوط قبل از مسافرگیری اتوبوسها ضدعفونی میشوند و شبها نیز پایانهها و توقف گاهها نیز مورد شستشو و ضدعفونی قرار میگیرند.
وی افزود: برای اطلاع رسانی بهتر و آموزش راههای کنترل شیوع کرونا ۲۰ هزار پوستر آموزشی در داخل اتوبوسها نصب شده و همچنین موارد آموزشی در برخی از تابلوهای LED در خصوص بی آر تی به نمایش در آمده است و با کمک سازمان آتش نشانی پایانهها، توقفگاهها و تعمیرگاهها به طور دورهای ضدعفونی میشوند و سعی کردیم در این خصوص مشکلات را برطرف کنیم.
مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی در پاسخ به سوالی در خصوص ازدحام در اتوبوسهای پایتخت اظهار داشت: ما در این ایام کاهش ۶۰ درصدی مسافران را شاهد بودهایم اما سرفاصلههای ما تغییری نکرده است. ممکن است در یک اتوبوس تعداد مسافر زیاد بوده و عکسی از آن نیز منتشر شده باشد اما این نشان دهنده وضعیت کل ناوگان اتوبوسرانی نیست. شهروندان اگر اتوبوسی به ایتگاه آمد و پر بود از سوار شدن بر آن اجتناب کنند و منتظر اتوبوس بعدی باشند چون زمان بندی ما تغییری نکرده است...
وی در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر اینکه برخی از اتوبوسهای بخش خصوصی به دلیل کاهش مسافر، خدمات رسانی نمیکنند، گفت: در بخش خصوصی کل هزینهها با راننده و پیمانکار است و هیچ یارانهای از ما نمیگیرند و احتمال دارد برخی نقاط به خاطر کاهش هزینهها، سرویس دهی با مشکل روبرو شود اما این موضوع به ندرت اتفاق میافتد و سعی کردیم همه اتوبوسها در خطوط فعال باشند و در صورت مشاهده آن را پیگیری میکنیم.
ترفع در پاسخ به سوال دیگری در خصوص اینکه برخی از اتوبوسها با وجود ضدعفونی شدن کثیف هستند، خاطرنشان کرد: موضوع ظاهر و نظافت اتوبوسها با ضدعفونی کردن متفاوت است. من تضمین میکنم تمام اتوبوسها ضدعفونی میشوند اما بسیاری از اتوبوسهای ما عمر بالای ۱۲ سال دارند و فرسوده هستند. مسافران انتظار دارند پس از ضدعفونی کردن اتوبوسها با ظاهر دیگری روبرو شوند اما به دلیل فرسودگی این امکان وجود ندارد.
وی در خصوص کمبود ماسک و دستکش تصریح کرد: پس از گذشت ۲۴ روز هنوز نتوانستهام برای همکاران ماسک و دستکش تهیه کنم و شرمنده آنها هستم. آنها در خط دوم خدمات رسانی به مردم هستند. ما منابع مالی لازم را داریم اما به دلیل کمبود ماسک و دستکش در بازار نتوانستهایم این اقلام را تهیه کنیم. مکاتباتی با هلال احمر و سایر نهادها داشتهایم اما به ما گفته شده تأمین این اقلام برای کادر درمانی نیز با دشواری انجام میشود اما در کلیه پایانههایی که مربوط به شرکت واحد است مجهز به تب سنج شده و دمای بدن رانندگان اندازه گیری میشود. در بخش خصوصی نیز خواستهایم اگر رانندگان علائمی در خود دیدند از خدمات رسانی خودداری کنند و اگر به توقفگاههای ما برای سوخت گیری بیایند حتماً تب سنجی انجام میشود.