تبریز- قلعه بابک کلیبر در بالای کوهی به بلندای ۲۳۰۰ متری بنا شده که این روزها به دلیل شیوع ویروس کرونا به روی مسافران و گردشگران بسته است.

به گزارش خبرنگار مهر، در این روزها که به خاطر شیوع ویروس کرونا تمام اماکن گردشگری و تفریحی استان آذربایجان شرقی بسته شده است، سفری مجازی به قلعه بابک که بر فراز کوه ۲۳۰۰ متری بنا شده داریم.

این ظرفیت بی بدیل گردشگری استان در سه کیلومتری شهر کلیبر شمال شهرستان اهر و در ارتفاعات غرب رود بزرگ قره‌سو قرار دارد.

قلعه بابک که به نام‌های دیگری همچون دژ بابک، بذ و قلعه جمهور هم شناخته می‌شود.

برخی هم آن را به گذشته‌های دورتر و به هخامنشیان نسبت می‌دهند. این قلعه بزرگ و زیبا این روزها به دلیل شیوع ویروس کرونا بسته شده است ولی یکی از ظرفیت‌های گردشگری آذربایجان شرقی است.

قلعه بابک در سال ۱۳۴۵ با شماره ۶۲۳ در لیست آثار ملی، تاریخی و فرهنگی ایران ثبت شد و مرمت آن از سال ۱۳۷۶ توسط اداره کل میراث فرهنگی آذربایجان شرقی آغاز شد.