مصطفی سروی زاده در گفت و گو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه «براکی» یکی از دستگاههای مکمل رادیوتراپی برای درمان بیماران سرطانی است، اظهار داشت: این بخش با اعتباری بالغ بر ۸۰ میلیارد ریال تجهیز و راه اندازی شده است.
وی با اشاره به اینکه دستگاه براکی تراپی بیمارستان مرحوم یثربی اولین نمونه در استان اصفهان و دومین نمونه در بخش نیمه جنوبی کشور است، ابراز داشت: پیش از این بیماران مجبور بودند برای درمان به شهرهایی نظیر تهران، مشهد و یا تبریز سفر کنند که مشکلات فراوانی را برای آنان و خانوادههایشان پدید میآورد.
رئیس بیمارستان مرحوم یثربی کاشان با تاکید بر اینکه بخش براکی تراپی این بیمارستان بر اساس استاندارهای بینالمللی طراحی و تجهیز شده است، تصریح کرد: مهمترین تفاوت این دستگاه با دستگاه رادیوتراپی اکسترنال این است که بافت اطراف تومور آسیب نمی بیند و صرفاً محل مورد نظر معالجه میشود.
وی با اشاره به اینکه در این دستگاه از ماده رادیواکتیو استفاده میشود، خاطرنشان کرد: تمام مجوزهای لازم از طرف سازمان انرژی اتمی برای استفاده از این دستگاه اخذ شده است.
هزینههای بالای بیماران صعبالعلاج و مشکلات رفت و آمد
سروی زاده با اشاره به هزینههای بالای بیماران صعبالعلاج و مشکلات رفت و آمد آنها بیان داشت: بیمارستان مرحوم یثربی این بیماران را بدون پرداخت فرانشیز و به صورت رایگان درمان میکند.
وی با بیان اینکه بیماران خاص، دیالیز، رادیوتراپیو شیمی درمانی در این بیمارستان به صورت رایگان درمان میشوند، تاکید کرد: دیگر خدمات ارائه شده مانند ایاب و ذهاب و محل اقامت آنان نیز در طول درمان رایگان است.
رئیس بیمارستان مرحوم یثربی کاشان با اشاره به اینکه در سال گذشته ۱۹ هزار و ۹۶۴ جلسه درمان تراپی برای بیماران در این بیمارستان انجام شده است، گفت: این رقم نشان دهنده رشد ۳۰ درصدی نسبت به سال گذشته است.
رشد ۵۷ درصدی مراجعین شیمی درمانی به بیمارستان مرحوم آیت الله یثربی
وی همچنین از رشد ۵۷ درصدی مراجعین شیمی درمانی به بیمارستان مرحوم آیت الله یثربی در سال ۹۸ خبر داد و افزود: با توجه به اینکه این بیمارستان با نیت خیر و توسط خیرین ساخته شده است، هر ساله بیماران مختلف صعبالعلاج از شهرهای مختلف ایران برای درمان بدون دریافت فرانشیز و رایگان به این بیمارستان مراجعه میکنند.