به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه عاشوری در جمع خبرنگاران رسانههای گروهی استان که روز شنبه در محل حوزه علمیه خواهران برگزار شد اظهار داشت: برای پذیرش طلاب در حوزه علمیه در مقطع کارشناسی باید حداقل معدل داوطلبان ۱۲ و به بالا و در مقطع متوسطه دوم باید میانگین معدل ۱۲ باشد.
وی بیان کرد: حافظان تمام قرآن، صحیفه سجادیه و نهج البلاغه از این شرط استثنا هستند و متولدین ۵۹ و قبل از آن برای ثبت نام مجاز هستند.
عاشوری تصریح کرد: طلاب مقطع کارشناسی بعد از ۷۶ واحد میتوانند تقاضای دوره غیر حضوری کنند ولی در مقطع کارشناسی ارشد یعنی در سطح، دوره غیر حضوری نداریم.
معاون آموزشی حوزه علمیه خواهران قزوین یادآور شد: کسانی که معدل ۱۷ به بالا دارند از آزمون ورودی در کارشناسی ارشد معاف هستند و کسانی که با سیکل شرکت کنند باید حداقل ۱۵ سال سن داشته باشند.
وی از به روز بودن دروس هم خبر داد و گفت: در سطح ۲ بازنگری در دروس انجام شده و در سطح سه هم امتیازاتی برای حافظان قرآن، استعدادهای درخشان، بسیجیان، خانواده ایثارگران و شهدا برای ورود به حوزه پیش بینی شده است.
عاشوری گفت: در جشنوارههای علمی مانند علامه حلی، طلاب استان قزوین بخوبی درخشیدند و از شش برگزیده کشوری تعداد ۵ نفر از قزوین انتخاب شدند که بیانگر جایگاه علمی و پژوهشی آنهاست.
معاون آموزشی حوزه علمیه خواهران استان قزوین تصریح کرد: از طلاب برای ثبت نام شهریه دریافت نمیشود و در دوران تحصیل هم شهریهای به آنها داده نمیشود و بیمه همه پذیرفته شدگان در بدو ورود صورت میگیرد.
وی گفت: از نظر فضاهای آموزشی امکانات خوبی داریم و با ایجاد مهد کودک با کمترین هزینه برای فرزندان طلاب متأهل اقدام شده و دو خوابگاه در حوزههای علمیه تاکستان و بویین زهرا به ظرفیت ۴۰ نفر برای اقامت دانشجویان طلبه مها شده است.
عاشوری افزود: برای سطح سه هم چون کلاسها سه روزه است خوابگاه رایگان در اختیار افراد قرار میگیرد.
وی اظهار داشت: تعداد ۱۱۰ استاد داریم که همه بومی هستند و در هیئتهای تحقیقی و پژوهشی هم فعالیت میکنند.
عاشوری بیان کرد: فارغ التحصیلان میتوانند در بخشهای مختلف از جمله دانشگاه، آموزش و پرورش، رسانهها، امور تبلیغی، حوزههای علمیه، کمیتههای تخصصی فعالیت کنند.
معاون آموزش حوزه علمیه خواهران قزوین یادآور شد: در سالهای گذشته تعداد ۲۷۰ نفر از دانش آموختگان توانمندسازی شدند تا پس از تحصیل بتوانند مشغول کار شوند.
اکرم نظری معاون فرهنگی حوزه هم گفت: در ماه رمضان همیشه درب مدارس باز بود و تبلیغ گسترده صورت میگرفت امسال با شیوع ویروس کرونا شرایط محدود شده و مجالس و دروس احکام، اخلاق، تفسیر، دعا و مشاوره به صورت مجازی برگزار میشود.