به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، قاسم نوده فراهانی در حاشیه مراسم امضای تفاهم نامه سه جانبه میان ستاد مقابله با کرونا استان تهران گفت: ما تلاش داریم در این تفاهم نامه به واحدهای صنفی که به سبب شیوع بیماری کرونا آسیب دیدند، کمک کنیم و فعلاً هزار واحد صنفی را به این شرکت اینترنتی معرفی خواهیم کرد تا کالاهایشان را از این طریق به فروش برسانند.
وی گفت: این واحدهای صنفی حتماً باید پروانه کسب داشته باشند و کالاهایی که عرضه میکنند، استاندارد تعریف شده و قیمتگذاری مشخص داشته باشد.
رئیس اتاق اصناف استان تهران افزود: مردم بدانند که همه این کالاهای عرضه شده به لحاظ کیفیت، قیمت و بهداشت کنترل شده است.
نوده فراهانی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه رستورانها در ماه مبارک رمضان و با توجه به شیوع بیماری کرونا چگونه فعالیت خواهند کرد؟ گفت: همان طور که قبل از ماه مبارک رمضان هم این رستورانها به صورت بیرون بر فعال بودند در این ایام هم فقط باید غذا را از طریق پیک یا فروش مجازی تحویل منازل دهند و کسی حق ندارد در سالن رستوران غذا را میل کند.
وی افزود: علاوه بر این همه دستورهای بهداشتی ستاد ملی کرونا نیز باید رعایت شود که علاوه بر رعایت بهداشت باید از هرگونه تجمع پرهیز شود.
رئیس اتاق اصناف استان تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر این که با توجه به اظهارنظر اخیر استاندار تهران که احتمال دارد مجدد محدودیتهایی برای برخی مشاغل به جهت پیشگیری هر چه بیشتر از ابتلا به بیماری کرونا اعمال شود، گفت: ما قبل از بازگشایی به همه اصناف تذکر دادیم که اگر پروتکلهای ستاد ملی کرونا را رعایت کنند درخواست ادامه فعالیت را خواهیم داد و اگر به تذکرات توجهی نکنند دوباره به قبل برمی گردیم.
نوده فراهانی افزود: اکنون اصناف موارد را رعایت میکنند و آن یک درصدی هم که رعایت نمیکنند ابتدا تذکر میدهیم و در صورت تکرار واحد صنفی پلمب میشود.
وی با اشاره به اینکه دستورهای ستاد ملی کرونا حتماً باید اجرا شود، گفت: البته ما باید با کرونا زندگی کنیم و اقتصاد را هم نمیتوان تعطیل کرد، اما از ستاد مبارزه با کرونا استان تهران درخواست میکنیم که اگر پروتکلهای محکم تری مدنظر دارند اعلام کنند تا مدنظر قرار گیرد.