فیروز عسگری در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: آموزش و پرورش همواره نگران دانشآموزان است و اکنون با شعار آموزش تعطیل نیست در حال فعالیت است.
وی بیان کرد: هنر مدیریتهای بهره ور شناخت مسائل و چالشهای پیش رو و تبدیل تهدیدها به فرصت آفرینی برای کارایی اثربخشی مناسب، متناسب با شرایط ویژهای در اختیار برپایه نوآوری و خلاقیت است.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری ادامه داد: با توجه به سرعت روزافزون تکنولوژی و به تبع آن تعریف یافتن سبک جدیدی از زندگی که در آن سرعت مقدم بر همه چیز است نیاز به یادگیریهای مهارتهای تازه در کمترین زمان مصرفی یکی از ضروریات امروزی است که میتوان چنین نظر داد که دورههای آموزشی غیر حضوری از مناسبترین راههای رسیدن به این هدف است.
وی گفت: با توجه به امکانات و زیرساختهای سخت افزاری و نرم افزاری موجود در کشور و استان، آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری اقدامات خود آغاز کرد و در نهایت تاکنون حدود ۳۰ هزار درس نامه و ۷۰ عنوان محتوای درسی به صورت سی دی و دی وی دی یا کمک مدرسان برای دانش آموزان آماده شده است.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در خصوص آموزش و حمایت محتوایی معلمان گفت: تحت شبکههای پیام رسان مجازی کلینیک آموزش مجازی معلمان با مدیریت اداره تکنولوژی و گروههای آموزشی انجام شد.
وی ایفای مسئولیت اجتماعی و رسالت تربیتی در برابر دانش آموز و خانواده، استعداد فرایند یادگیری در خانه در همه زمانها، انجام رسالت معلمی در برابر دانش آموز در هر شرایط، آرامشبخشی و بالا بردن انگیزه و امید در کشور برای مواجهه با شرایط خاص و بحرانی را برخی از اهداف آموزش دانش آموزان به صورت مجازی عنوان کرد.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: در استان هفت هزار و ۷۵۰ دانش آموز به دی وی دی و سی دی و ۵۱ هزار و ۲۸۹ دانشآموز بدون این امکان وجود دارد که برای آنان درس نامه آماده شده است.