همدان - خواهران هیئت رزمندگان ثارالله همدان هم پای سایر گروه های جهادی در میدان مقابله با کرونا حاضر هستند و روزانه با تولید ۱۵۰۰ ماسک چرخ کارگاه های وحدت و همبستگی را می چرخانند.

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: به دنبال شیوع ویروس کرونا در سراسر کشور بانوان نیز در قالب گروه‌های جهادی از همان روزهای اول پای کار آمدند به طوری که اقدامات بسیجیان و گروه‌های جهادی در جهت مقابله با کرونا هر روز گسترش می‌یابد و حالا همه مردم باور دارند که با اتحاد و در کنار هم بودن و کمک به رفع نیازها می‌توان کرونا را شکست داد.

در همدان بانوی بسیجی در قالب گروه‌های جهادی با تمام توان هر اقدامی که برای مقابله با کرونا نیاز است را انجام می‌دهند که گفتگویی با مسئولان یکی از این گروه‌ها داشته‌ایم.

محدثه حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مجموعه جهادی هیئت رزمندگان ثارالله همدان فعالیت‌های خودجوش خود را از ۲۵ اسفند ماه سال گذشته همزمان با صحبت‌های مقام معظم رهبری در حمایت از اقدامات مردمی آغاز کرد.

راه اندازی ۴ کارگاه تولید ماسک

مسئول واحد خواهران هیئت رزمندگان ثار الله همدان افزود: یکی از اقدامات این مجموعه در راستای مقابله با کرونا، تولید ماسک و لباس‌های بیمارستانی در ۴ کارگاه تحت نظارت ستاد مردمی مقابله با کرونا استان برای کادر درمان است.

وی اضافه کرد: در این راستا ۳ کارگاه در همدان و یک کارگاه در مریانج مشغول دوخت گان و ماسک در دو نوبت صبح و عصر هستند که روزانه ۱۵۰۰ ماسک و ۷۰ گان در هر کارگاه تولید می‌شود.

حیدری ادامه داد: یک کارگاه مستقل نیز زیر نظر هیئت رزمندگان واحد خواهران همدان از روز گذشته فعالیت خود را در زمینه دوخت ماسک و گان در جهاد دانشگاهی همدان آغاز کرده است.

وی با اشاره به اینکه خواهران و مادران فعال در این کارگاه‌ها کاملاً رایگان و بدون هیچ چشم داشتی کار می‌کنند، گفت: مواد اولیه این تولیدات توسط کمک‌های مردمی، خیرین و همچنین بیمارستان‌ها تأمین می‌شود.

مسئول واحد خواهران هیئت رزمندگان ثار الله همدان با اشاره به اینکه دوخت لباس و ماسک برای کادر درمان تا هر زمان که نیاز باشد ادامه خواهد داشت، گفت: این مجموعه علاوه بر فعالیت در کارگاه‌ها، در بخش دیگری نیز مشغول به ارائه خدمات است.

۱۰ گوسفند ذبح و گوشت آن بین ۳۰۰ خانوار توزیع شده است

حیدری ادامه داد: همزمان با شیوع کرونا این مجموعه اقدامات فرهنگی و مومنانه دیگری نیز داشته و دارد که در این میان می‌توان به ذبح گوسفند اشاره کرد که در این راستا تاکنون ۱۰ گوسفند ذبح و گوشت قربانی آنها در میان بیش از ۳۰۰ خانوار توزیع شده است.

وی با اشاره به اینکه ذبح یازدهمین و دوازدهمین گوسفند نیز در راه است، گفت: در ماه مبارک رمضان نیز این طرح ادامه خواهد داشت به گونه‌ای که پیش بینی می‌شود در این ماه مبارک، در میان ۱۱۰ خانواده نیازمند و آسیب دیده از کرونا گوشت قربانی توزیع شود.

این بانوی فعال جهادی گفت: یکی دیگر از اقدامات هیئت رزمندگان ثار الله خواهران، توزیع سبدهای غذایی در میان نیازمندان است که در این راستا از زمان آغاز شیوع کرونا در استان همدان ۱۲۰ سبد غذایی (هرسبد به ارزش ۳۵۰ هزار تومان) در میان خانواده‌های نیازمند و آسیب دیده از کرونا توزیع شده است.

وی با اشاره به اینکه هزینه تهیه سبدهای غذایی و گوسفندان همگی توسط خیرین و مردم تأمین می‌شود گفت: این طرح نیز از برنامه‌هایی است که در ماه مبارک رمضان نیز ادامه خواهد داشت به گونه‌ای که در آن ایام، ۱۱۰ بسته غذایی در میان نیازمندان توزیع خواهد شد.

توزیع ۵۰۰ غذای گرم سحری

مسئول واحد خواهران هیئت رزمندگان همدان ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات این هیئت در ماه مبارک، توزیع ۵۰۰ غذای گرم سحری در سه شب از ماه رمضان در میان نیازمندان است.

وی ابراز کرد: یکی دیگر از طرح‌های این مجموعه در مقابله با کرونا که با استقبال بالایی نیز روبرو شد، توزیع ۵۰۰ دمنوش‌های گیاهی (تحت نظر متخصص طب سنتی) در میان نیازمندان برای تقویت سیستم ایمنی آنها بود.

حیدری گفت: توزیع میوه در میان ۱۵۰ خانوار، ۵۰۰ بسته بهداشتی هر بسته به ارزش ۱۰۰ هزار تومان) در میان نیازمندان و تهیه و توزیع آب میوه در میان گروه‌های جهادی از دیگر اقدامات هیئت رزمندگان ثارالله است.

وی با اشاره به اینکه تولید آب میوه توسط اعضای هیئت ثارالله و زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی بوده و همچنان نیز ادامه دارد، ابراز کرد: روز گذشته ۵۰۰ آب میوه درمیان معلولین آسایشگاه همدان توزیع شد.

این بانوی فعال جهادی با اشاره به اینکه تعدادی از اعضای هیئت در بخش طبخ غذا مشغول هستند، گفت: طبخ غذا در نوبت انجام می‌شود که روزانه ۱۰ الی ۵۰ پرس غذا برای گروه‌های جهادی هیئت تهیه می‌شود.

وی اشاره به نیروهای فعال در هیئت گفت: در کارگاه‌های خیاطی ما روزانه ۱۵ الی ۲۰ نفر مشغول به فعالیت هستند و در بخش تهیه و بسته بندی سبدهای غذایی و بهداشتی نیز که به صورت شیفتی انجام می‌شود روزانه ۱۰ نفر و در بخش طبخ غذا نیز ۱۵ نفر از خواهران و مادران بزرگوار مشغول به پخت غذا هستند.

وی با اشاره به اینکه تاکنون ۲۵۰ الی ۲۷۰ نفر برای فعالیت در برنامه‌های هیئت اعلام آمادگی کرده‌اند گفت: هیئت نرجسانه (بانوان نوجوان) و بخشی از بانوان جهادگر ما نیز در بخش «جهاد در منزل» مشغول به خدمت هستند، این عزیزان در بخش‌های مختلفی همچون طبخ غذا، دوخت ماسک و گان فعال هستند.

نسبت به حفظ جان دیگران مسئولیم

یکی از بانوان جهادگر در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه از روزهای نخست شیوع بیماری کرونا وارد عرصه خدمت‌رسانی به مردم در زمینه در تولید ماسک و لباس‌های بیمارستانی شدیم، گفت: بنا به فرموده مقام معظم رهبری ما نسبت به حفظ جان دیگران مسئولیم.

وی با بیان اینکه شاید ما با حرفه پرستاری آشنا نباشیم و یا شرایط حضور در بیمارستان را نداشته باشیم، اما مسئولیت حفظ جان پزشکان و پرستاران متوجه ما است و تولید ماسک و لباس‌های بیمارستانی می‌تواند به حفظ جان مدافعان سلامت کمک کند، گفت: فعالیت جهادگران در شرایط شیوع کرونا در کشور نیز قدمی در راستای حفظ نظام است.

وی با تاکید بر اینکه امروز همدلی بالای افراد جامعه یادآور همدلی‌های دوران هشت سال دفاع مقدس است، گفت: همانطور که دوران دفاع مقدس در کنار سختی‌ها زیبایی‌های زیادی را آفرین این روزها در زمینه مبارزه با بیماری کرونا نیز در کنار سختی‌هایی شاهد شکل گیری وحدت بیش از پیش مردم هستیم.

بااین تفاسیر آنچه مسلم است اینکه شاهد خیزشی همگانی در بین مردم در موضوع مقابله با ویروس کرونا هستیم که امید می‌رود با همراهی مردم و مسئولان به زودی این ویروس منحوس از کشور رخت بربندد.