اهر- رئیس دادگستری اهر با بیان اینکه تهدید علیه بهداشت عمومی از سوی دستگاه قضائی بی‌پاسخ نمی‌ماند، گفت: برخی از شهروندان از نحوه پاسخگویی در ادارات نیز گله مند هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمدعلی نظری صبح امروز در جلسه شورای اداری اهر گفت: دستگاه قضائی از حق و حقوق کارگران با قاطعیت دفاع می‌کند.

وی سپس گفت: حفظ حرمت ماه مبارک رمضان بر همگان واجب است، روزه‌خواری حرام و نافرمانی از خداوند است. مؤمنان از روزه‌خواری گله‌مندند، لذا از بسیج، نیروی انتظامی و سایر دستگاه‌ها می‌خواهم با روزه‌خواری در ملأ عام برخورد کنند و اگر لازم باشد به دستگاه قضائی معرفی کنند تا ما برخورد کنیم.

وی ادامه داد: ستاد مقابله با ویروس کرونا در شهرستان اهر اقدامات خوبی انجام داد و باید از هر نهادی که تلاش کرد قدردانی کنیم اما انجام وظیفه کردیم. هر کسی که مرتکب تهدید علیه بهداشت عمومی شد به دستگاه قضائی معرفی کنید و ما نیز اغماض نمی‌کنیم.

نظری ابراز داشت: پلمپ واحدهای صنفی که مرتکب تخلفاتی در عدم رعایت توصیه‌های بهداشتی شدند کار آسانی نبود بلکه هرگونه پلمب به احکام دستگاه قضائی نیاز دارد.

رئیس دادگستری اهر با اشاره به اینکه یکی دیگر از وظایف دستگاه قضائی حمایت از تولید و تولیدکنندگان است که رئیس دستگاه قضا نیز بر آن تاکید دارد، گفت: از این‌رو ما از تولید و تولیدکنندگان حمایت می‌کنیم.

وی ادامه داد: دستگاه قضائی در مقابله و برخورد با فساد و ظلم مماشاتی ندارد همان‌طور که از بدو پیروزی انقلاب اسلامی به طور واضح نشان داده شده است.

نظری افزود: تکریم ارباب رجوع همواره مورد تاکید است، تکریم ارباب رجوع صرفاً صندلی گذاشتن نیست و بلکه باید خدمات ارائه دهیم ولی متأسفانه بعضاً از ادارات گلایه‌هایی به دستگاه قضائی شهرستان واصل می‌شود.

وی ابراز داشت: طبق تأکیدات رئیس دستگاه قضائی، به خاطر شیوع ویروس کرونا به زندانیان محکومین مالی مرخصی داده شد که تا پایان اردیبهشت‌ماه این مرخصی تمدید می‌شود.

نظری ادامه داد: زندان اهر از نظر آلوده به ویروس کرونا گزارشی نداشتیم، از این‌رو زندان اهر به کانون تعلیم، تربیت و اصلاح تبدیل شده است.

نظری افزود: بسیاری از پرونده‌های واصله به دادگستری و دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان اهر رسیدگی و مفتوح شده است و تنها معدودی از پرونده‌ها به دلایلی در نوبت رسیدگی قرار دارد.

عده‌ای در بحران کرونا مردانه ظاهر شدند

امام جمعه اهر گفت: نماز جمعه فرصتی برای یادآوری مناسبت‌ها و تجلیل بود که فعلاً به خاطر شیوع ویروس کرونا اقامه نمی‌شود.

آیت‌الله جواد حاجی‌زاده افزود: متأسفانه کرونا فضایی را به وجود آورد که حتی در دفن عزیزان غریبانه برگزار می‌شود لذا باید در هر شرایطی شکرگزاری خداوند متعال را به جای آوریم.

وی گفت: این ایام (ماه مبارک رمضان) فرصتی است برای خودسازی و بازسازی درون، ویروس کرونا شرایطی به وجود آورده تا هر خانه به یک مسجد تبدیل شود.

حاجی‌زاده افزود: خداوند متعال در جریان شیوع ویروس کرونا به ما نشان داد که بشر عاجز تر از آنی است قبلاً می‌اندیشیدیم، با این همه تشکیلات و معلومات در مقابله با ویروسی که به چشم دیده نمی‌شود عاجز هستیم.

امام جمعه اهر گفت: امروز اعلام شد ۳ میلیون نفر در جهان به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند این یعنی که اگر خداوند متعال بخواهد معادله را تغییر می‌دهد. در طول دو ماه گذشته جلوه‌های زیبایی از فداکاری‌ها و رشادت‌ها را در جریان شیوع ویروس کرونا شاهد بودیم و حتی اختصاص هزینه عروسی یک زوج برای فقرا از دیگر زیبایی‌ها و تربیت صحیح بود.

وی گفت: کاهش تلفات جانی کرونا و مبتلایان در جمهوری اسلامی نتیجه ارزش به جان انسان بوده و اینکه همه هوای همدیگر را در اوج بحران داشتند، ولی در کشورهای غربی این‌گونه نبود بلکه ترامپ دیوانه هیچ ارزشی به جان انسان قائل نیست.

حاجی زاده ادامه داد: با نخوردن و آشامیدن نمی‌توان روزه‌داری کرد بلکه روزه‌داری با عبادت و معنویات تکمیل می‌شود. ماه مبارک رمضان، ماهی است که می‌توانیم خود را بازسازی کنیم و قدردان نعمات خداوند متعال باشیم.

امام جمعه اهر افزود: خوشبختانه در کشور ما برای درمان جان انسانی، میلیون‌ها هزینه می‌کند ولی در سایر کشورها این‌طور نیست. در اوج بحران ویروس کرونا، دیدیم چه کسانی مرد بودند و میدان‌داری کردند و برخی نیز قائم شدند، کادر درمانی نیز خالصانه در خدمت مردم بودند که جای دارد از تلاش این عزیزان قدردانی کنم.

حاجی زاده ادامه داد: ویروس کرونا سر ما را مشغول نکند تا تولید را فراموش کنیم، همان‌طور در وسط بحران کرونا، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ماهواره به مدار فرستاد.

ویروس کرونا در اهر تحت کنترل است

محمد میرزاپور، مدیر شبکه بهداشت و درمان اهر نیز در این جلسه گفت: از تمامی ادارات، نهادها، کمیته‌های زیر مجموعه ستاد مقابله با ویروس کرونا در شهرستان اهر و رسانه‌ها در همکاری با شبکه بهداشت قدردانی می‌کنم.

وی افزود: اسفندماه درگیری ما با ویروس کرونا آغاز شد و پیش از درگیری با حمایت مسئولان امر قرارگاه زیستی را تشکیل دادیم.

وی ابراز داشت: خیرین بزرگوار از ابتدای شیوع ویروس کرونا تا امروز حدود ۷۰۰ میلیون تومان به مقابله با ویروس کرونا مساعدت کردند و شبکه بهداشت را در اوج کمبود منابع مالی همراهی کردند و یکی از خیرین برای تأمین غذای بیماران در ماه رمضان به کمک بیمارستان اهر آمده است.

میرزاپور ادامه داد: خوشبختانه با حمایت مردم، کمبود آن‌چنانی را احساس نکردیم و به وجود مردم و همراهی آنها به خود می‌بالیم که در خدمت مردم اهر هستیم.

وی گفت: روز گذشته ۵ دستگاه ونتیلاتور به ارزش ۱.۵ میلیارد تومان برای بیمارستان باقرالعلوم اهر از سوی دانشگاه علوم پزشکی تبریز دریافت کردیم که که برای استان ۳۰ دستگاه اختصاص داده شده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اهر افزود: ما هر روز بیماران کرونایی مثبت و اطرافیان آنها را رصد می‌کنیم و در این میان حدود ۳۰ هزار نفر از نظر سلامتی رصد شده‌اند.

وی گفت: فاز اول غربال‌گری از مجموع ۱۵۱۰۰۰ هزار نفر، بیش از ۳۰۲۰ مورد مشکوک شناسایی و به پایان رسید و اکنون غربال مرحله دوم را شروع کردیم که تا صبح امروز ۹۴۲۸۰ نفر غربال شده‌اند.

میرزاپور ادامه داد: در مرحله دوم غربال‌گری، از جمعیت غربال شده ۳۰۵۷ نفر با علائم کرونا را شناسایی کردیم که شامل ۳.۲ درصد جمعیت شهرستان اهر می‌شود و به مدت ۱۴ روز این موارد مشکوک از نظر سلامتی رصد می‌شوند.

وی افزود: در طول ۲ ماه گذشته، بیش از ۱۱۰۳۸ هزار نفر از مردم اهر و شهرستان‌های ارسباران از بیمارستان باقرالعلوم اهر خدمات دریافت کرده‌اند. شاخص بهبودی بیماران کرونایی مثبت قطعی و موارد مشکوک در شهرستان اهر ۸۳ درصد است.

وی گفت: وضعیت شهرستان اهر در شیوع ویروس کرونا نسبت به هفته گذشته مطلوب است و آن شیب صعودی تا حدی شکسته است. وضعیت ویروس کرونا در شهرستان اهر تا حدی تحت کنترل درآمده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اهر افزود: در زمینه فاصله‌گذاری اجتماعی هوشمند هرچند نقص‌هایی داشتیم ولی مردم هم حساسیت خاصی نسبت به رعایت توصیه‌های بهداشتی داشتند.