شجاع احمدوند در گفتگو با خبرنگار مهر، در تشریح جزئیات جلسه مجازی معاونان آموزشی دانشگاهها با وزیر علوم، گفت: امروز معاونان آموزشی دانشگاهها و رؤسای مناطق ۱۰ گانه گزارشی از وضعیت برگزاری آموزش مجازی ارائه کردند.
معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی افزود: براساس گزارشهای ارائه شده، مشخص شد که همه دانشگاهها با آموزش مجازی تقریباً خو گرفته اند و معاونان بر این موضوع تاکید داشتند که این سیستم در کنار آموزش های دیگر برای آینده نیز مناسب است.
وی با بیان این مطلب که براساس گزارش دانشگاهها بالای ۹۰ درصد کلاسهای نظری به صورت مجازی تشکیل میشود، خاطرنشان کرد: البته در آموزش مجازی برخی قوانین و مقررات باید اصلاح شود، به طور مثال در آموزش حضوری مدت زمان کلاس برای یک درس یک ساعت و ۴۰ دقیقه است در حالی که شاید نیاز نباشد به همان میزان کلاسها را به صورت مجازی برگزار کرد.
احمدوند با بیان اینکه معاونان آموزشی در این جلسه معتقد بودند یکی از مطالبات قدیمی آن یعنی حفظ آزادی عمل در امور آموزشی تا حد زیادی محقق شده است، گفت: براساس گزارش مسئول کارگروه آموزشهای الکترونیک وزارت علوم، وضعیت آموزش مجازی تا حدود زیادی خوب ارزیابی شد.
معاون آموزشی دانشگاه علامه یکی از دغدغههای پیش روی دانشگاهها را آزمونهای پایان سال عنوان کرد و گفت: البته وزارت علوم زمان برگزاری و مدل آن را به دانشگاهها واگذار کرده است.
وی ادامه داد: در این جلسه وزیر علوم توصیههایی داشتند که با دانشجویان به خصوص آنهایی که تاکنون در کلاسهای آنلاین شرکت نکرده اند، مدارا شود.
احمدوند خاطرنشان کرد: در این جلسه مجازی رئیس سازمان سنجش نیز حضور داشت و اعلام کرد کنکور دکتری ۹ خرداد، کنکور ارشد ۲۲ و ۲۳ خرداد برگزار میشود و احتمالاً این تاریخ تغییری نخواهد کرد.
معاون آموزشی دانشگاه علامه گفت: به گفته رئیس سازمان سنجش کنکور سراسری نیز احتمال دارد ۳ یا ۴ مردادماه برگزار شود.
وی افزود: دکتر خدایی بر این موضوع تاکید داشت که بحث فاصله گذاری اجتماعی و توزیع اقلام و پک های بهداشتی را برای کنکور دکتری آماده کرده اند اما برای کنکور سراسری نیاز است ستاد مقابله با کرونا برای تأمین هزینهها با سازمان همکاری کند.