حسنعلی ازگلی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: نسخه جدید سامانه کاراموزی در اول اسفند سال گذشته راه اندازی شد.
وی با بیان اینکه امکانات بیشتری به این سامانه اضافه شده است، گفت: این سامانه قابلیتی را فراهم می کند که دانشگاهها، مراکز آموزش عالی، واحدهای فزاینده کارآموز، پایش و مدیریت بهتری روی فرایند کارآموزی داشته باشند.
به گفته ازگلی نسخه جدید امکان گزارش گیری را برای مسئولان کارآموزی دانشگاهها و مسئولان در واحدهای پذیرنده فراهم می کند و دانشجویان و دانشگاهها می توانند تمام صنایع استان خود را در این سامانه ببینند و در خواست پذیرش و وقت گیری کنند تا در آن صنعت مشغول شوند.
وی افزود: در این سامانه امکان گزارش گیری کاراموزی یا رساله کاراموز وجود دارد که قابل اپلود است؛ همچنین در این سامانه اپدیت شده کیفیت دوره کارآموزی و دانشجو و در نهایت دستاوردهای این دوره قابل رویت است.
ازگلی با بیان اینکه در این سامانه ۳ کارتابل داریم، گفت:کارتابلها مختص دانشجو، دانشگاه و صنایع یا واحدهای پذیرنده هستند.
وی ادامه داد: از زمان شیوع کرونا و اپدیت شدن نسخه جدید، ۵۱۰۰ درخواست جایابی از دانشجوهای سراسر کشور داشتیم و بیش از ۲هزار دانشگاه و مرکز آموزش عالی کارتابل فعال دارند.
وی ادامه داد: بیش از ۲۰هزار صنعت کوچک، بزرگ و متوسط نیز در سامانه فعال هستند که در این مدت بیش از ۲۵هزار ثبت درخواست پذیرش کارآموز جدید هم در سامانه داشتیم.
ازگلی خاطر نشان کرد: با اکثر دانشگاههای کشور در حال نوشتن تفاهم نامه هستیم تا بتوانند دانشجویان همان دانشگاه دوره های کارآموزی خود را به واسطه این سامانه ثبت کنند و انجام دهند.