به گزارش خبرنگار مهر، از جمله مجهولات ورزش در سال گذشته، فدراسیون بین المللی ورزش زنان و آغاز به کار آن دوباره آن در کشور بود که با وجود گذشت ماهها از اخذ مصوبه لازم و انجام اقدامات ابتدایی مانند تعیین سرپرست و محل کار، نتوانست فاز اجرایی به خود بگیرد.
احیای فدراسیون بین المللی ورزش زنان یکی از مصوباتِ مشترک وزیر ورزش و رئیس کمیته ملی المپیک در مردادماه سال ۹۷ بود. با این حال پنج ماه طول کشید تا پیرو این مصوبه، سرپرست فدراسیون هم انتخاب و معرفی شود.
الهه عرب عامری دی ماه ۹۷ حکم سرپرستی فدراسیون بین المللی ورزش زنان را از وزیر ورزش گرفت. روند کُندی که در رابطه با آغاز به کار این فدراسیون وجود داشت، بعد از انتخاب سرپرست هم ادامه داشت طوریکه تنها اقدام انجام شده طی سال گذشته، مشخص شدن دفتر کار بود آنهم در حد انتخاب نه ورود و مستقر شدن در آن!
تابستان سال گذشته با پیشنهاد وزارت ورزش و موافقت سرپرست فدراسیون بین المللی ورزش زنان مسلمان، یکی از واحدهای طبقه اول در ساختمان چهار طبقه معروفِ مجموعه ورزشی انقلاب در اختیار این فدراسیون قرار گرفت. البته این ساختمان نیازمند اقدامات نوسازی و بهسازی بود تا از ویژگیهای متناسب برای فدراسیونی در سطح بین المللی، برخوردار شود.
مشکل دیگر در ساختمان مورد نظر این بود که دست اندرکاران هیأت گلف استان تهران هم در همین ساختمان - واحد طبقه اول - مستقر بودند اما به خاطر واگذار شدن به فدراسیون بین المللی ورزش زنان باید اقدام به تخلیه میکردند.
کش و قوسهای این موضوع که در گزارش خبرگزاری مهر با عنوان «سنگ اندازی گلف مقابل پای فدراسیون بین المللی زنان» هم به آن پرداخته شد مانعی بزرگ در مستقر شدن به موقع سرپرست فدراسیون بین المللی ورزش زنان در محل کارش ایجاد کرد، مانعی که هنوز هم برطرف نشده با این حال امروز عرب عامری و گروه همکارش به ساختمان چهار طبقه انقلاب رفتند تا در دفتر خود مستقر شوند.
خبرنگار مهر کسب اطلاع کرده با وجودیکه سال گذشته فدراسیون بین المللی ورزش زنان مسلمان ردیف بودجهای در اعتبارات وزارت ورزش نداشت اما با کمک این وزارتخانه و پرداخت نزدیک به ۱۲۰ میلیون تومان، نوسازی و بهسازی لازم در دفتر کار تعیین شده برای این ساختمان انجام شد طوریکه از این حیث شرایط برای شروع به کار مهیا شده است.
بر همین اساس سرپرست فدراسیون بین المللی ورزش زنان و همکارانش در محل این فدراسیون حاضر شدند تا به واسطه این حضور، اهالی گلف هم از آنجا نقل مکان کنند.
در هر صورت این استقرار حرکت رو به جلویی برای فدراسیون بین المللی ورزش زنان به حساب میآید که ماهها از تصویب احیای آن میگذرد با این حال فعالیتها در رابطه با آن به قدری کمرنگ بوده که ابهاماتی مبنی بر راه اندازی قطعی ایجاد کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، فدراسیون بین المللی ورزش زنان مسلمان سال ۱۳۶۹ تشکیل و در ایران آغاز به کار کرد اما سال ۱۳۸۹ بنا به دلایلی فعالیتهای این فدراسیون ملغی شد. این فدراسیون طی ۲۰ سال فعالیت برگزارکننده چهار دوره «بازی های اسلامی بانوان» در ایران بود.