هادی محمودنژاد در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه سال گذشته نزدیک به ۴۵۰ هزار اطعام در ماه مبارک رمضان به همت حرم بانوی کرامت انجام شده است، افزود: آستان مقدس حضرت معصومه (س) با شیوع ویروس کرونا طی برنامهریزی دقیق در راستای لبیک به توصیه مقام معظم رهبری در مورد کمک مؤمنانه و دستگیری از مستمندان و محرومان برنامهریزی گستردهای برای افطاری و اطعام یک میلیون نفری داشته است.
وی بیان کرد: طبخ غذای گرم و همچنین بستهبندی افطاری ساده به همت حرم مطهر انجام گرفته و توزیع آن نیز با همکاری ارگانها و گروههای جهادی انجام میشود.
معاون اجرایی آستان مقدس حضرت معصومه (س) گفت: امسال با توجه به شیوع بیماری کرونا و تعطیلی موقت حرم مطهر سفره اطعام و افطار در منازل در قالب پویش کمک مؤمنانه، ضیافت کریمانه و با شعار «سفرهای به وسعت یک شهر» در دستور کار قرار گرفته است که بستههای غذایی به صورت خانوادگی و شامل ۲ افطار گرم و سه افطار سرد است در حالیکه در سالهای گذشته افطاری و اطعام به صورت انفرادی بود.
تقسیم شهر قم به ۴۰ محله
وی تصریح کرد: شهر مقدس قم توسط سپاه امام علی بن ابیطالب (ع) به ۴۰ محله تقسیمبندی شده است و تا پایان ماه مبارک رمضان تمامی ۴۰ محله هدف و همچنین روستاهای اطراف از اطعام و افطاری حرم حضرت معصومه (س) بهرهمند میشوند.
محمودنژاد گفت: آستان مقدس حضرت معصومه (س) به صورت مستقل این ضیافت یک میلیونی را رقم میزند و با کمک بانیان خیر این امر تا پایان ماه مبارک رمضان تحقق پیدا میکند.
وی اظهار کرد: روزانه ۶ هزار بسته پنج نفره افطاری تهیه و توزیع میشود و گروههای مختلفی از نهادها و مجموعهها در توزیع افطاری نقش آفرینی میکنند.
معاون اجرایی آستان مقدس حضرت معصومه (س) گفت: در ماه مبارک رمضان نزدیک به ۳۰۰ هزار غذای گرم و ۷۰۰ هزار افطاری ساده توزیع خواهد شد.
توزیع افطاری در بیمارستانها برای بیماران کرونایی
وی ادامه داد: افطاری در برخی از روزها برای بیمارستانها و بیماران کرونایی و کادر درمان در نظر گرفته شده است که کادر درمان و بیماران کرونایی قبل از ماه مبارک نیز از اطعام آستان مقدس بهرهمند شده بودند.
محمودنژاد با بیان اینکه در روستاهای اطراف قم اطعام و افطاری توزیع میشود، افزود: تلاش بر این است که توزیع در شهر قم در محلات بیبضاعت و محروم دنبال شود و بدون موازیکاری با دیگر مجموعهها باشد.