حمید رضا رخشانی مهر در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در استان سیستان و بلوچستان حدود ۷۰۰ هزار دانش آموز وجود دارد که تا کنون ۳۰۰ هزار دانش آموز نسبت به ثبت مشخصات خود در سامانه شاد اقدام کردهاند.
وی با اشاره به اینکه در این سامانه فعالیت مدیران مدارس، معلمان، کلاس درس و دانش آموزان تعریف شده است، افزود: آن دسته از دانش آموزانی که باقی ماندهاند یا مشکل اینترنت و تلفن همراه داشتند و یا جز اتباع بیگانه بودند.
مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان ادامه داد: هم اکنون ۲۵۰ نفر راهبر آموزشی در روستاها و مناطق دورافتاده این استان که به اینترنت و تلفن همراه دسترسی ندارند با حفظ پروتکلهای بهداشتی به دانش آموزان خدمت رسانی میکنند.
وی تصریح کرد: همچنین محتوای آموزشی در سایت اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان نیز بارگذاری شده تا دانش آموزان بتوانند در هر ساعت از شبانه روز از آموزش بهره مند شوند.
رخشانی گفت: مبنای طراحی سوالات هم از ۲۰ نمره محاسبه میشود و ۴ نمره از ۲۰ درصد باقیمانده کتاب و مابقی از ۸۰ درصد قبلی کتاب ارائه میشود.
وی بیان کرد: احتمالاً امتحانات دانش آموزان به صورت حضوری و با رعایت فاصله و پروتکلهای بهداشتی و ضد عفونی قبل و پس از جابه جایی دانش آموزان برگزار میشود.
مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان افزود: همچنین بر اساس برنامه ریزی های انجام شده کلاسهای آموزشی دانش آموزان نیمه اردیبهشت ماه به پایان میرسد.
وی تصریح کرد: در خصوص رشتههای تربیت بدنی هم کلیپهایی آماده و بارگذاری شده است و برای رشتههای فنی و مهارتی پس از مهار کرونا برنامه ریزی خواهد شد.