بوشهر - رئیس اداره سنجش و پیشرفت تحصیلی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر، نحوه برگزاری امتحانات نهایی پایه دوازدهم را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد زنگنه صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه امتحانات نهایی پایه دوازدهم از ۱۷ خرداد شروع و ۱۵ تیرماه خاتمه می‌یابد، گفت: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته، نتایج امتحانات تا پایان تیرماه اعلام می‌شود.

وی با بیان اینکه برای حفظ سلامتی دانش آموزان، امتحانات نهایی در دو گروه برگزار می‌شود، خاطر نشان کرد: گروه نخست شامل دانش آموزان رشته‌های ریاضی و علوم تجربی است که تعداد شرکت کنندگان این گروه در استان چهار هزار و ۲۰۰ نفر است. امتحانات این گروه از دانش آموزان از ۱۷ خرداد شروع و تا ۱۴ ادامه می‌یابد.

زنگنه ادامه داد: گروه دوم شامل دانش آموزان رشته‌های ادبیات و علوم انسانی و معارف اسلامی و هم چنین دانش آموزان پایه سوم دوره متوسطه (نظری و فنی و حرفه ای) و دوره پیش دانشگاهی از نظام آموزشی پیشین است که شرکت کنندگان این گروه در استان سه هزار و ۳۰۰ نفر است. امتحانات نهایی این گروه از دانش آموزان از ۱۸ خرداد شروع و ۱۸ تیر خاتمه می‌یابد.

رئیس اداره سنجش و پیشرفت تحصیلی بوشهر با بیان اینکه در سال تحصیلی جاری به دلیل شیوع ویروس کرونا آموزش به دو روش حضوری و غیر حضوری (مجازی) انجام شده، تصریح کرد: براساس بررسی‌های بعمل آمده ۸۰ درصد از محتوای آموزشی به روش حضوری تدریس شده و فقط ۲۰ درصد محتوای کتب درسی به صورت مجازی و با استفاده از پیام رسان های موجود و شبکه شاد انجام شده است

وی اضافه کرد: به همین دلیل ۱۶ نمره از سوالات امتحانات نهایی دانش آموزان پایه دوازدهم از ۸۰ درصد از محتوای کتب درسی که به صورت حضوری تدریس شده است و پاسخگویی به این سوالات اجباری است.

زنگنه افزود: برای چهار نمره باقی مانده نیز دو نوع سوال یعنی ۴ نمره از ۲۰ درصد از محتوای کتب درسی که به صورت غیر حضوری تدریس شده و ۴ نمره هم از ۸۰ درصد محتوای آموزشی تدریس شده به صورت حضوری در نظر گرفته می‌شود. دانش آموزان مجاز هستند تا از بین این دو نوع سوالات ۴ نمره‌ای دست به انتخاب بزنند.

رئیس اداره سنجش و پیشرفت تحصیلی بوشهر با بیان اینکه حفظ سلامتی دانش آموزان اولویت نخست آموزش و پرورش است، اظهار کرد: در این راستا تدابیر بهداشتی مانند چینش صندلی‌ها به فاصله بین ۱.۸ تا ۲ متر، ضدعفونی کردن حوزه‌های امتحانی به صورت روزانه، استفاده از مراقبین بهداشت مدارس و هم چنین کارشناسان شبکه‌های بهداشت جهت رصد سلامتی دانش آموزان و الزام دانش آموزان به استفاده از ماسک و دستکش در نظر گرفته شده است.