به گزارش خبرنگار مهر، دکتر مهرزاد لطفی ظهر چهارشنبه در هفتادمین نشست ستاد مدیریت بیماری کووید ۱۹ در دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: در ۲۴ ساعت گذشته با تلاش آزمایشگاههای شیراز و شهرستانهای زیرمجموعه دانشگاه، دو هزار و ۵۸۹ تست کروناویروس تهیه شده که از عملکرد خوب و مناسب آزمایشگاهها، مراکز بهداشتی درمانی و مراکز خدمات جامع سلامت ۱۶ ساعته حکایت دارد.
او تعداد تستهای انجام شده کروناویروس در دانشگاه علوم پزشکی شیراز را بسیار بالاتر از متوسط کشوری اعلام کرد و افزود: جای خوشحالی است که با وجود افزایش آمار نمونه گیری ها، تعداد افراد مثبت و بستریهای عادی و بخشهای ویژه مربوط به بیماری کووید ۱۹ کاهش یافته است.
رئیس دانشگاه با مؤثر ارزیابی کردن اقدامات دانشگاه در راستای قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا، از تلاش همه مجموعه دانشگاه به ویژه مراقبان سلامت و تیمهای واکنش سریع در این زمینه تقدیر کرد.
دکتر لطفی همچنین با اشاره به فعالیتهای معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در دوران اپیدمی کروناویروس و برگزاری جشنوارههای ملی و بین المللی با موضوع شیوع، کنترل و پیشگیری از کووید ۱۹، از مدیران و کارکنان این معاونت تقدیر کرد و دستور داد تا دکتر «سید حمیدرضا هدایتی» مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه به جمع اعضای کمیته مستندسازی ستاد مدیریت بیماری کووید ۱۹ دانشگاه افزوده شود.
حضور ۱۳۰۰ هنرمند از ۸۸ کشور در مسابقه بین المللی کارتون «ما کرونا را شکست می دهیم»
در ادامه این نشست، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با بیان اینکه این معاونت با توجه به ماهیت کاری خود از شروع موضوع اپیدمی کرونا فعالیتهای فرهنگی و هنری خوبی را برنامه ریزی و اجرا کرده است، از برگزاری مسابقه بین المللی کارتون «ما کرونا را شکست می دهیم» خبر داد.
دکتر کوروش عزیزی افزود: این جشنواره به صورت بین المللی برگزار میشود و تاکنون با استقبال بی نظیری از سوی هنرمندان ۸۸ کشور مواجه شده و به بزرگترین جشنواره هنری با موضوع کروناویروس در دنیا تبدیل شده است.
مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه نیز با ارائه گزارشی در این زمینه گفت: چندین برنامه ملی و بین المللی در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه انجام شده که یکی از آنها جشنواره بین المللی کارتون «کرونا را شکست می دهیم» به ریاست دکتر «مهرزاد لطفی» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز است.
دکتر حمیدرضا هدایتی افزود: هزار و سیصد هنرمند از ۸۸ کشور دنیا با ارسال بیش از چهار هزار اثر در مدت چهل روز، سبب ثبت رکوردی بی نظیر برای این جشنواره شدند و این امر باعث شد تا مدت زمان ارسال آثار به جشنواره به مدت ۱۰ روز تمدید شود.
او اضافه کرد: تاکنون بیش از دو میلیون نفر از گالری آثار این جشنواره بین المللی بازدید کرده اند و تقاضاهای بسیاری از سازمانها و نهادهای مختلف برای حمایت از این رویداد هنری فرهنگی به دبیرخانه جشنواره اسال شده و این جشنواره به نام شیراز و دانشگاه علوم پزشکی شیراز ثبت و جهانی شده است.
مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه ادامه داد: آثار جشنواره در مرحله داوری نهایی است که با حضور پنج داور بین المللی و چهار داور از ایران، کار داوری و انتخاب آثار برتر انجام میشود.
دکتر هدایتی همچنین از برنامه ریزی و اجرای جشنوارههای دیگری مانند جشنواره عکس موبایلی «عهد جانانه» برای ثبت لحظات و خاطرات خانواده سلامت شامل پزشکان، پرستاران و کارکنان بیمارستانها و مراکز درمانی در خدمت رسانی به بیماران مبتلا به کروناویروس به کمک تلفن همراه و انتشار این آثار در قالب کتاب برای ثبت در تاریخ ایثارگری و فداکاری نظام سلامت کشور خبر داد.