تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۳

بوشهر - معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر گفت: از امروز، طرح بهارانه کتاب در بوشهر آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، آنیتا مظفری صبح شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز طرح بهارانه کتاب در استان بوشهر اظهار داشت: طرح بهارانه کتاب ۹۹ از امروز در ۱۰ کتابفروشی استان بوشهر آغاز شد.

 معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر با اشاره به اجرای این طرح به مدت ۱۱ روز خاطرنشان کرد: طرح بهارانه کتاب ۹۹ با شعار بهار کتاب همزمان با بهار دل‌ها آغاز شده است.

وی افزود: این طرح در کتاب‌فروشی‌های پاپیروس، خانه کتاب، کافه کتاب، کافه کتاب پیرنگ، کتابسرای افشین، کتابشهر بوشهر، کتاب فروشی مرکزی گناوه، سی تک عسلویه، کتابسرای نیگان کنگان و خانه کتاب برازجان  اجرایی شده است.

مظفری بیان کرد: در شهر بوشهر شش کتابفروشی و در گناوه، عسلویه، کنگان و برازجان هر شهر یک کتابفروشی آماده میزبانی از علاقمندان و دوستداران به یار مهربان است که کتاب‌های عمومی، دانشگاهی و کودک و نوجوان در سبد خرید این طرح قرار دارند.

وی با بیان اینکه زمان اجرای این طرح فرهنگی از ۲۰ تا ۳۰ اردیبهشت ماه است، افزود: افراد می توانند با مراجعه به کانال کتابفروشی مدنظر نسبت به خرید کتاب به صورت غیرحضوری اقدام کنند.

 معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر گفت: هر فرد می تواند در این طرح تا سقف یک میلیون و ۵۰۰ هزار ریال کتاب خرید و از ۲۰ درصد تخفیف در کتابفروشی های ذکر شده بهره مند شود.

وی اضافه کرد: در پی شیوع ویروس کرونا رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی یکی از ضروریات در اجرای طرح بهارانه کتاب ۹۹ برای افرادی است که حضوری به کتابفروشی مراجعه می کنند.