به گزارش خبرگزاری مهر، یک فعال رسانهای در صفحه شخصی اینستاگرام خود نوشت: "*سال پنجاه و سه، هنگامی که شاه برای گذراندن تعطیلات تابستانی در سویٔیس به سر میبرد علایٔمی از بیماری سرطان لنف در او آشکار شد. پزشکان فرانسوی مورد اعتماد شاه، داروی کلورامبوسیل را که در آن زمان بهترین داروی ضد سرطان خفیف شناخته میشد برای بیمار تجویز کردند.
* سال پنجاه و هفت تاجالملوک، مادر محمدرضا بیمار شد؛ سه پزشک آمریکایی متخصص سرطان، درمان او را برعهده گرفتند. آنها به سرعت دریافتند وی مبتلا به سرطان لنف است! پزشکان برای اطلاع از احتمال موروثی بودن این مرض، جویا شدند که آیا هیچیک از اعضای خاندان پهلوی مبتلا به سرطان نشده؟ پاسخ این سوال منفی بود. چراکه شاه همچنان میکوشید بیماریاش را مخفی نگه دارد. اما طولی نکشید که خبر بیماری شاه پخش و مشخص شد سرطان لنفاوی از مادر به پسر به ارث رسیده است!
* در مردادماه پنجاه و نه، بیماری سرطان، شاه را که هنوز به سن شصت و یک سالگی نرسیده بود از پا درآورد.
* اکنون بعد از گذشت چهل سال از مرگ شاه، گفته میشود رضا پهلوی که سلطنت را از پدر به ارث نبرد، در آستانه شصت سالگی وارثِ بیماری اوست. چندی پیش هم فرامرز دادرس، افسر سابق ضد اطلاعات گارد شاهنشاهی به این موضوع واکنش نشان داد و درباره "زندگی ناسالم" شاهزاده پهلوی صحبت کرد.
اما یکی دیگر از مطلعین و مرتبطین با خاندان پهلوی که قبل از انقلاب نیز در دربار حضور داشت، اطلاعات دقیقتری دارد. در گفتوگویی که اخیراً با احمدعلی مسعود انصاری داشتم، درباره بیماری رضا پهلوی گفت: «هم وزن ایشان کم شده و هم موی ایشان تا حدی ریخته. جمع این دو، نشانهی انجام معالجات شیمی درمانی است.»"