ناصر فغفوری در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه استان زنجان دارای پتانسیلهای معدنی بسیاری است، گفت: هم اکنون در استان زنجان ۳۲۱ معدن فعال با ۳۶ نوع تنوع معدنی وجود دارد و سرمایه گذاری در این معادن بیش از دو هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال است.
وی ذخیره قطعی این معادن را ۶۱۰ میلیون تن اعلام کرد و یاد آورشد: اشتغال ایجاد شده در این معادن بیش از سه هزار و ۲۰۰ نفر است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان، گفت: طی سال گذشته بیش از ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تن ماده معدنی در استان زنجان استخراج شده است.
فغفوری تاکید کرد: تولید مواد معدنی سرب و روی، سولفات بور و، سیلیس، خاک صنعتی، سنگ تزئینی، طلا و سنگ اهک مزیت نسبی در استان زنجان هستند.
وی با بیان اینکه زنجان دومین استان تولیدکننده سنگهای معدنی در کشور است، ابراز کرد: ۲۱ درصد معادن استان زنجان را معادن فلزی، ۶۰ درصد را معادن غیر فلزی و ۱۹ درصد را سنگهای نما تشکیل میدهند.
رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان زنجان، به مشکلات فرا روی واحدهای معدنی در استان اشاره کرد و افزود: نبود بازار مناسب، فرسودگی ماشین آلات و تجهیزات و بالا بودن قیمت تمام شده از مشکلات واحدهای استخراج معدن در استان است.
فغفوری تاکید کرد: مهمترین سنگهای ساختمانی استان زنجان سنگ گرانیت شامل گرانیتهای منطقه حاجی سیران و زنجان و منطقه ابهر و خرمدره است.