مصطفی انتظاری کارشناس مسائل بینالملل در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره تاثیر موضوع فلسطین بر تحولات بینالمللی،گفت: تمامی مباحث مطرح شده بعد از نیمه دوم قرن بیستم و تحولاتی که بعد از بهوجود آمدن رژیم صهیونیستی شکل گرفته، مبتنی بر نوعی منازعه برآمده از جنگ نرم است.
وی افزود: بدین معنی که در مورد پیشینه قومی و مذهبی سرزمین فلسطین داستانسرایی صورت پذیرفت و این موضوع در کنار ترک خاورمیانه از سوی انگلیس قرار گرفت تا یک جنگ روانی در منطقه شکل بگیرد. در نهایت این منازعه، رژیم صهیونیستی شکل گرفت.
کارشناس مسائل بینالملل گفت: هدف از این اقدام، این بود که یهودیان از سرزمین خودشان در اروپا رانده و به گونهای به سرزمینی که بنا به ادعای خودشان از لحاظ تاریخی سندش به نام آنها خورده، تبعید شوند.
انتظاری اظهار داشت: مبنای اصل تشکیل اراضی اشغالی، داستانی بود که سناریوپردازی شد و با جنگ روانی که شکل گرفت، دیگر دولتها را قانع کردند که چنین کشور جعلی وجود دارد.
وی تاکید کرد: یکی از راههای مبارزه با این رویداد جنگ نظامی بود که برای روزهای اندکی دولتهای عربی در آن راستا تلاش کردند اما متاسفانه بهدلیل عدم توان لازم برای ایجاد بسیج عمومی شکست خوردند.
تحلیلگر مسائل بینالملل اضافه کرد: راه دیگر در مسیر مبارزه با رژیم اسرائیل، مقابله در درون سرزمینهای اشغالی بود که خوشبخانه این اقدام از همان روزهای اول شکل گرفت و همچنان ادامه دارد. این روند نسل به نسل ادامه داشته و مردم فلسطین هیچگاه فراموش نکردند که این سرزمین مال آنها بوده و باید مقاومت کرده و به این باور رسیدند که نباید زیر بار زور رفته و راه مبارزه با رژیم جعلی اسرائیل را مبارزه میدانند.
انتظاری تاکید کرد: متاسفانه به دلیل اختلافاتی که غرب و به تعبیر رهبر معظم انقلاب، غرب وحشی با یهودیان داشتند و مشکلاتی که خود غربیان علیه یهودیان ایجاد کرده بودند، توطئهای را شکل دادند و به تعبیری آنها را از خانه خود راندند.
وی گفت: آزادی اراضی اشغالی یک مطالبه ملی برای ما است و این کشور باید در اختیار صاحبان اصلی آن یعنی فلسطینیان فارغ از آنکه مسلمان، یهودی و مسیحی باشند، قرار بگیرد.